fbpx

Charlotte Signahl

Jämställdhet på 90 minuter - går det? Nej, men det är en ruskigt bra början! Föreläsningen ger grundläggande kunskaper om jämställdhets- och diskrimineringsfrågor. Den här föreläsningen har Charlotte gjort i många varianter beroende på gruppens förkunskaper.

Områden:

Mer information:

Jämställdhet på 90 minuter – går det?

Nej, men det är en ruskigt bra början! Föreläsningen ger grundläggande kunskaper om jämställdhets- och diskrimineringsfrågor. Den här föreläsningen har Charlotte gjort i många varianter beroende på gruppens förkunskaper.


Bäst blir den om vi får lite mer tid och hinner tänka kring de mer komiska och komplicerade frågor som alltid dyker upp när vi funderar kring könets betydelse eller icke betydelse i olika sammanhang. Är en bra start på internt arbete med jämställdhets- och mångfaldsplan.

Föreläsningen tar även upp följande rubriker:

Det personliga ledarskapet – Vad vill du förändra?
Vad vill du bli bättre på? Vad behöver just du? Vem har tid och ork att lyssna på dig? Förändring är både roligt och besvärligt på en gång och vi behöver alla stöd under processen. Charlotte har många verktyg att dela med sig av.

Konsten att inspirera sig själv och andra
Eller hur man får andra att vilja det du vill att de ska vilja och sedan även göra! Tips på hur du får med dig andra i arbetet och hur du själv inte tröttnar.

Charlottes motto: Man blir bra på det man tränar på! Vad tränar du på?

Mål med föreläsningen: Att ni ska tycka att det är roligt och att ni ska lära er mer om mångfaldsperspektiven och jämställdhetsfrågorna. Att ni ska få verktyg för att få fart på motivationen i både mot- och medgång.

Charlotte Signahl blandar humor med fakta för att öka inlärning och avdramatisera ämnen som annars kan uppfattas som tunga och svåra att ta till sig. Hon varvar föreläsning med övningar efter kundens önskemål. Energi och engagemang är hennes tydligaste drag som föreläsare/utbildare. Har Universitets och Högskolekurser i sociologi, psykologi, historia samt lite teologi har Charlotte har tagit till sig genom otaliga ledarskapsutbildningar. Har haft uppdrag för Sensus, Arbetsgivarforum, Kalmar Kommun m fl

Bokningsförfrågan för Charlotte Signahl

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!