fbpx

Charlotte Rudenstam

Bli 100 % du! Våga ge ditt unika bidrag till världen. Vi lever i en tid då isarna smälter och regnskogarna eldas upp, då människorna är fler än någonsin och då resurserna är på upphällningen. Stannar vi upp ett enda litet ögonblick inser vi alla att det behövs ett skifte.

Områden:

Mer information:

Bli 100 % du! Våga ge ditt unika bidrag till världen.

”Det är vårt ljus, inte vårt mörker, som skrämmer oss mest.” – Marianne Williamson

Vi lever i en tid då isarna smälter och regnskogarna eldas upp, då människorna är fler än någonsin och då resurserna är på upphällningen. Stannar vi upp ett enda litet ögonblick inser vi alla att det behövs ett skifte.

Men vad krävs för att varje människa ska börja bidra till det skiftet – till en rättvisare fördelning, till att våra barnbarn får en planet de kan leva med, till att kärleken får större plats?

Följ med i Charlottes tankar som till 100 % kommer att prägla föreläsningen

Jag tror det börjar hos dig – och hos mig. Att se vad vi enskilda människor kan bidra med. Och första steget blir att ta det inre ledarskapet, genom att acceptera hela oss själva. När du gillar dig själv, kan du också ge kärlek till andra.

Jag vågar vara 100 % Charlotte.  Jag accepterar mig, ljuset och mörkret.  Jag har skrivit flera böcker, jag har jobbat som journalist i massa år, jag har föreläst, lett workshoppar, lett föreningar… en väldig massa saker har jag gjort.
Men något har fattats i mitt liv. Jag har låtit rädslan, snarare än kärleken styra mitt liv.

I början av 2000-talet gick jag en kroppsterapiutbildning därmitt fokus var självacceptans.

 • Att våga omfamna allt det som är jag – och inkludera mina skuggsidor.
 • Våga säga till skamkänslorna: Det är okej att ni finns.
 • Våga säga till högmodet: Jag ser dig.
 • Våga säga till den passionerade: Wow, vad härlig du är.
 • Våga säga till ljuset: Skin ännu starkare, för ljuset är du.

Som jag ser det är det tid för kärlek nu. Tid för omtanke. Tid för hållbarhet.
Nu är det dags för mig att på allvar visa mitt inre ledarskap – och bidra till att andra också vågar ta det.

De resurser jag har är mina två böcker “100% Charlotte eller hur jag fann mitt inre ledarskap genom att känna sårbarhet och skam” och “Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft.”
Den andra och kanske viktigaste resurser och det jag är beredd att bidra med:

 • Min  passion
 • Min vilja att dela med mig.
 • Min vilja att tala om sådant som andra kan vara rädda för.
 • Hur det är att vara en inre ledare.
 • Hur det är att vara passionerad.
 • Hur det är att tala om sådant andra viskar om – sex och relationer – och göra det från hjärtat.

För mitt jobb börjar inifrån. Från hjärtat. För mig handlar detta inte om att synas, att visa självsäkerhet, för mig handlar det om att bjuda, att ge mitt bidrag, och det råkar vara jag.

Charlotte Rudenstam är författare, föreläsare, coach, inspiratör och passionerad lady. Hon har skrivit en handfull böcker och har tidigare föreläst om att tala inför grupp, om kommunikation och relationer. Anlita Charlotte när du behöver en passionerad talare som vill väcka människors hjärtan, som vill börja göra sin grej eller när du behöver någon som vågar tala om sex och relationer.

Bokningsförfrågan för Charlotte Rudenstam

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!