fbpx

Cecilia Granquist Dahmén

Kommunikation och bemötande. Du får garanterat många glada skratt och aha-upplevelser när du lyssnar på Cecilia Granquist Dahmén. Med sin bakgrund som skådespelare kan hon det här med kommunikation på sina fem fingrar. På ett underhållande och inspirerande sätt berör hon och får publiken med sig, samtidigt som många matnyttiga tankar, tips och idéer levereras.

Områden:

Bokningsförfrågan för Cecilia Granquist Dahmén

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Kommunicera så du blir förstådd

Lekfullt – Allvar – Växande

Cecilia har en bakgrund som skådespelare och har drygt 30 års erfarenhet av att träna företag, organisationer och enskilda i den svåra konsten att kommunicera så att andra verkligen lyssnar och tar till sig budskapet. Hon anlitas även flitigt inom relationsnära ämnen då man vill utveckla gruppen och få teamet att fungera bättre.

Så är talaren som talare:

Cecilia är en mycket varm och inspirerande talare med en unik förmåga att få alla i publiken att känna sig sedda och betydelsefulla. I sina utbildningar för grupper lägger hon stor vikt vid att alla skall känna sig trygga och våga testa för att utvecklas.

Talaren erbjuder:

Cecilia Granquist anpassar sina utbildningar och föreläsningar efter kundens önskemål och behov. Det kan vara allt från en kortare inspirationsföreläsning till en längre utbildning.


Så arbetar talaren:

Cecilia arbetar efter ledorden: Lekfullt – Allvar – Växande. Målet är att deltagarna ska komma vidare och få nya insikter om sig själv och andra, vare sig det är på en föreläsning eller ett utbildningsprogram. I utbildningsprogrammen arbetar hon med många praktiska övningar och rollspel för att deltagarna ska få egna erfarenheter.

Genomgående teman som kan riktas alltefter målgruppens behov är Att nå ut med sitt budskap och presentera både på ett intresseväckande och informativt sätt. Förbättra kommunikationen mellan kollegor, mellan chef-medarbetare och mellan säljare och kunder. Hur ni kan använda storytelling i er kommunikation


Effekten av att boka talaren:

Cecilia lär åhörarna kommunicera mer effektivt och inspirerar deltagarna att upptäcka resurser och förmågor som de inte visste fanns. Publiken får matnyttiga tankar, tips och idéer.

Talaren passar till:
Cecilias föreläsningar passar allt från en större grupp som önskar nytändning och inspiration till mindre grupper som vill arbeta på djupet med sin kommunikativa utveckling. Cecilia ger även personlig handledning i talarkonst.

Onlineutbildningar:

Cecilia kan även tillhandahålla onlinebaserade utbildningar antingen som komplement till en utbildning eller fristående.

Några referenser:

Eva Mofalk, ekonomichef på Energimyndigheten i Eskilstuna: Kan varmt rekommendera Cecilia Granquist Dahméns kurser om du vill lära dig att nå ut, och framförallt in, till dina åhörare!

Bästa coachen! Hon vet hur man skapar en miljö där vi kursdeltagare vågar och vill! Och där vi övar, övar, övar istället för som många andra retorikkurser – läser teori och imponeras av kursledarens retoriska förmåga. Kan varmt rekommendera Cecilias kurser!

Anna Enochsson, egen företagare som gått min utbildning i storytelling sa så här:”Jag tycker att den här kursen har varit helt fantastisk, jag kommer bära med mig kunskapernaoch människornas berättelser vidare i livet. Tack!”

Anette Rydberg på Mäklarkompagniet sa så här: ” Cecilia ger av sig själv utan jantes förbehåll.Underbar person som får en att känna sig bekväm”.