fbpx

Cecilia Åkesdotter

Cecilia Åkesdotter är civilekonomen som bytte ut siffror till att vara en av Sveriges ledande experter och föreläsare inom mindfulness och medveten närvaro. Hon bjuder på energifyllda föreläsningar som ger kunskap, aha-upplevelser och konkreta verktyg inom Stresshantering, Personlig Effektivitet, Lyckade möten med besvärliga personer och Arbetsglädje. Hon inspirerar det lilla teamet eller stora personalgruppen - anpassat till era behov och intressen för bästa resultat.

Områden:

Mer information:

”En friskare, vänligare och smartare arbetsplats – Mindfulness för Hållbara Arbetsplatser”

Cecilia Åkesdotter är civilekonomen som bytte ut siffror till att vara en av Sveriges ledande experter och föreläsare inom mindfulness och medveten närvaro. Hon bjuder på energifyllda föreläsningar som ger kunskap, aha-upplevelser och konkreta verktyg inom Stresshantering, Personlig Effektivitet, Lyckade möten med besvärliga personer och Arbetsglädje. Hon inspirerar det lilla teamet eller stora personalgruppen – anpassat till era behov och intressen för bästa resultat.

Söker ni inspiration för att öka effektiviteten där ni presterar smartare, behåller lugnet och har en utvecklande tillvaro på jobbet? Under en inspirerande föreläsning får ni kunskap, aha-upplevelser och konkreta verktyg som ni kan använda direkt i er vardag – en investering för en hållbar arbetsplats. Tonvikten ligger på de praktiska avsnitten för att skapa en härlig stämning på jobbet där medarbetarna presterar och samtidigt mår bra. Teori och praktiska moment varvas med personlig vägledning och dialog för bästa inlärning.

Ur programmet:

• Energiladda kroppen med enkla medel för en hälsosam livsstil  

• Fokusera smart i arbetsuppgifterna, minimera avbrott och hitta rätt nivå.

• Hantera stressen vid akuta och långvariga utmaningar

• Skapa framgångsrika samtal och  möten – även med besvärliga personer

• Känn er nöjda med era prestationer och välj positiv energi  

• Lär er konsten att vara uppmärksamma i nuet och lyft livet på jobbet


Föreläsningstema med Cecilia Åkesdotter

  • En friskare, vänligare och smartare arbetsplats – en mix av verktyg som lyfter livet på jobbet och skapar hållbara medarbetare

Bokningsförfrågan för Cecilia Åkesdotter

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!