fbpx

Cathrine Forsberg

Cathrine Forsberg är en av Sveriges mest anlitade föreläsare om tinnitus. Föreläsningar för både barn, vuxna och pensionärer, musiker och myndigheter. Hon är den föreläsaren som arbetslivsinstitutet rekommenderar. Hon har själv tinnitus och fångar verkligen lyssnarna med sitt sätt att berätta.

Områden:

Mer information:

Leva med tinnitus

Cathrine anpassar alla sina föreläsningar efter den målgrupp som hon ska tala för. Nedan beskrivs några av de vanligaste formerna av föreläsningar Cathrine brukar ha.
Hon har upptäckt under alla år hon varit ute och föreläst att idag är många rädda, rädda för att skada sig eller förvärra sin skada. Mycket av den information som ges ut via media, via skolor, internet, etc. handlar om att visa på hur hemskt det är med tinnitus.

När Catrine föreläser så handlar det om att man inte skall bli rädd, utan att man skall bli lugnad. Man skall veta vägarna för hur man inte skadar sig, hur man gör för att kunna leva med sin tinnitus som drabbad. Alla föreläsningar avslutas med ett antal olika förslag på vägar, för att kunna få svar på alla de frågor som inte hunnits att besvarats under föreläsningen.

Att ljud kan skada vet vi alla. Men hur påverkar ljud vår kropp och vad är egentligen tinnitus. Varför är ljudnivån så hög som den är idag och vad är egentligen tystnad?

Tål du lika mycket som du tror?

Målet med föreläsningen är att man skall veta hur man skall undvika att skada sig av allt för höga ljudnivåer. Hur det är att leva med tinnitus och vad tinnitus egentligen är. Hur vi alla kan påverka för att ljudnivån i dagens samhälle skall sjunka. Förr var det buller industrin som skadade vår hörsel. Idag är det fritidsbuller så som konserter, musikaler, Bio, gym, att jobba i skola, på dagis och mp3 spelare mm. Föreläsningen är både gripande och givande och rolig enligt både barn och vuxna.

Här några exempel på respons hon fått tidigare:
“Man lyssnar varenda minut, för Cathrine är helproffs på att berätta”
“Först nu tar jag tinnitus på allvar”
“Nu begriper jag varför jag är så himla ljudkänslig”
“Skönt att få veta hur man kan förebygga”

Cathrine Forsberg är en av Sveriges mest anlitade föreläsare om tinnitus. Föreläsningar för både barn, vuxna och pensionärer, musiker och myndigheter. Hon är den föreläsaren som arbetslivsinstitutet rekommenderar. Referenser kan fås och det är bara att höra av er. Hon har själv tinnitus och fångar verkligen lyssnarna med sitt sätt att berätta.

Bokningsförfrågan för Cathrine Forsberg

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!