fbpx

Carolina Woxblom

Tune in business. Öka effektiviteten på konferensen med en energikick! Carolina Woxblom frilansande sångerska och sångcoach håller en något annorlunda föreläsning där det talas om hur musik och sång påverkar våra stresshormoner och nervsystem, publiken kommer att delta i en aktiv aktivitet och får själva känna på hur sången påverkar oss. Carolina Woxblom sångerska och sångcoach i över 15 års tid. Genom åren har hon fascinerats av den starka påverkan musiken har på oss människor. Hennes vision är att kombinera ny forskning kring sångens positiva påverkan på vårt nervsystem - och tydligt relatera det till stressbearbetning samt även ökad prestationsförmåga.

Områden:

Mer information:

Tune in business

Vårt stora kommunikationsorgan kan hjälpa oss att bli mindre stressade och förbättra vår hälsa.

Öka effektiviteten på konferensen med en energikick!

Carolina Woxblom frilansande sångerska och sångcoach håller en något annorlunda föreläsning där det talas om hur musik och sång påverkar våra stresshormoner och nervsystem, publiken kommer att delta i en aktiv aktivitet och får själva känna på hur sången påverkar oss.
Att lyssna på varandra är i detta fall, och kanske även i andra fall, grunden till samarbete och teambuilding. Genom hög kognitiv förmåga memoreras text, inlyssnandet av andras sinnesstämningar, melodi och stämmor vilket tyder på kognitiv intelligens.
Det är viktigt för oss att känna samhörighet eftersom gruppsammanhållningen då stärks och förtroendet för varandra ökar. Dessutom sprängs de heriarkiska barriärerna som är vanligt förekommande.
Människor som aktivt utövar någon kulturform har en ökad livslängd, man har även kommit fram till att högt deltagande i kulturella aktiviteter minskar risken för cancer. Sång framkallar produktion av immunglobulin samt kroppens eget morfin beta endorfin vilket i sin tur leder till att immunsystemet stärks.

Önskar ni en mer djupgående presentation av musik kontra stress, föreläser Carolina tillsammans med stressforskaren Töres Theorell från Karolinska Institutet. Töres har under 25 års tid producerat djupgående forskning kring hur vår kropp påverkas av sång. I synnerhet när det kommer till stress och prestationsförmåga.

Carolina Woxblom har frilansat som sångerska och sångcoach i ca 10 års tid. Genom åren har hon fascinerats av den starka påverkan musiken har på oss människor. Hennes vision är att kombinera ny forskning kring sångens positiva påverkan på vårt nervsystem – och tydligt relatera det till stressbearbetning och ökad prestationsförmåga.

Bokningsförfrågan för Carolina Woxblom

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!