fbpx

Carina Ikonen Nilsson

Jag föredrar att kalla mig impulsiv. Om .. ADHD, utifrån hennes bok "Jag föredrar att kalla mig impulsiv", Attityder, Fördomar, ambassadör inom (H)Järnkoll. Hennes föreläsning ger publiken insikt i både svårigheter och styrkor hos kvinnor med ADHD.

Områden:

Bokningsförfrågan för Carina Ikonen Nilsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Jag föredrar att kalla mig impulsiv

Om ..
ADHD, utifrån hennes bok “Jag föredrar att kalla mig impulsiv”,
Attityder, Fördomar, ambassadör inom (H)Järnkoll. Adhd är inte bara otillgångar utan en massa tillgångar i Kreativ arbete. Våra barn behöver vara i sina tillgångar inte i otillgångsuppfattningar. 

Har läst inskränkta tankar på FB, blir mörkrädd för attityder som bor hos människor.

Vissa människor ser Asperger och ADHD som sjukdomar, handikapp och störningar. Kanske beror mina egna åsikter på att jag själv har variabler av ADHD, eftersom jag har dessa variabler. Eftersom ADHD och de andra närbesläktade tillstånden inom npf sitter på samma gren, så har självklart mina barn samma tillgångsvariabler av just ADHD och även lite Asperger.

En svårighet för mig och mina barn är sömnstörning, under vissa perioder så sover vi mindre och blir lätt väckta ur vår sömn. Det är en svårighet i ADHD i mig även mina barn. Här kan jag till och med gå med på att det ibland blir ett handikapp till och med. Eftersom lite sömn eller ingen sömn alls gör mig socialt nerbrytande och helt slut i tankar och kropp.

Men ADHD är inte ett handikapp. Handikapp är ju enligt hur jag tänker, vad jag själv upplever. Om det är så att jag själv känner att jag inte klarar av att göra olika saker, pga mina till och o-tillgångar.

En spännande och insiktsfull föreläsning som sätter ljus på våra inbyggda uppfattningar och vad vi kan göra för att öka förståelsen för att vi är olika.

Carina är en fantastisk föreläsare och berättar på ett mycket intressant sätt om sina svårigheter och hur hon har lyckats så bra i livet. Hennes föreläsning ger publiken insikt i både svårigheter och styrkor hos kvinnor med ADHD.
Att vara mamma med ADHD, som har  flera barn med olika funktionshinder är en del som hon ger insikt om till sin publik.

Carina Ikonen Nilsson är inspiratör, Attityduppdrags ambassadör, Författare till boken: Jag föredrar att kalla mig impulsiv. hon står för Impulsivitetens Ingredienser: Intensiv, Modig, Positiv, Unik, Livlig, Styrka, Ivrig och Vetgirig.