fbpx

Camilla Uddgren

Camilla Uddgren har arbetat som talare och artist i 15 år. Idag reser hon runt och föreläser på företag och organisationer runt om i Sverige och Europa.

Områden:

Mer information:

Inspirera! Motivera! Prestera!

En god ledare inspirerar till framgång, leder med hjärtat, är själv hängiven och vågar utmana sina medarbetare till att prestera sitt yttersta. Hur skapas en anda av medarbetarskap, samarbete, mod till förändring och vilja att växa? Camilla entusiasmerar dig som ledare till att entusiasmera och lär dig konsten att inspirera, motivera och skapa kreativa medarbetare. Föreläsningen kan med även kombineras med en halv- eller heldagsworkshop där deltagarna genom övningar ökar sin självinsikt och utvecklar sitt ledarskap.

Camilla är en berättarkonstnär som med målande bilder och skådespelartalang får oss att stanna upp och beröras. Att det går att nå sina mål genom tankens kraft, att det omöjliga kan bli möjligt om viljan är tillräckligt stark, har Camilla fått uppleva i sitt eget liv.

Som ung vägrade hon att acceptera läkarnas dom och kämpade sig fri från en vardag av ständig smärta, rullstol och färdtjänst. Hennes egen kamp från kroniskt sjuk till frisk och levnadsglad ger dig insikt om livets värde och betydelsen av att stressa av, prioritera rätt och uppleva livets under. Föreläsningar i stresshantering, konflikthantering, manligt & kvinnligt, livskvalitet och självkännedom kryddas med humor, dans och spex till ett underhållande och lärorikt evenemang för medarbetare och chefer.

Camilla Uddgren har arbetat som talare och artist i 10 år. Idag reser hon runt och föreläser på företag och organisationer runt om i Sverige och Europa. Med Camillas kunskap, skådespelartalang, träffande exempel och slagkraftiga poänger ger hennes föreläsningar uppfriskande inspiration och nytändning hos deltagarna. Hennes sätt att dramatisera sitt budskap där hon växlar mellan gravallvar, livsvisdom, dans och humor, gör henne till en inspirerande föreläsare och underhållare.

Bokningsförfrågan för Camilla Uddgren

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!