fbpx

Bosse Bengtsson

Är det möjligt att förlänga fingrarna på ena handen bara med hjälp av tanken? Vill du tumla om tänkandet hos dig själv och dina medarbetare ska du välja att följa Bosse Bengtsson på en hisnande resa under en timme.

Områden:

Bokningsförfrågan för Bosse Bengtsson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Tankens kraft och andra konstigheter

Är det möjligt att förlänga fingrarna på ena handen bara med hjälp av tanken?

Kan medlemmarna i en arbetsgrupp med sina tankar göra en arbetskamrat stark eller svag? Kan man alltså mobba någon genom att bara tänka?

Vill du tumla om tänkandet hos dig själv och dina medarbetare ska du välja att följa Bosse Bengtsson på en hisnande resa under en timme.

Vi påverkas mycket mer än vi tror av saker som omger oss i vår dagliga verksamhet, av saker vi äter, av saker vi dricker och av saker vi läser. Och inte minst påverkas vi av tankar – våra egna och andras.

Föreläsningen Tankens kraft och andra konstigheter visar konkret hur olika saker gör oss fysiskt svagare eller starkare, och hur energier i vår vardag påverkar oss. Bosses föreläsning tvingar oss att reflektera över vad som är möjligt och inte, och hur verkligheten egentligen ser ut. Saker är kanske inte vad de ser ut som?

Hela föreläsningen kan med fördel byggas ut till en halvdags workshop.

Bosse Bengtsson arbetar som meditationslärare och QiGonginstruktör efter att för sju år sedan sadlat om och lämnat en mångårig verksamhet som marknadschef och företagsledare. Han föreläser för företag och skolor, och hjälper medarbetare i företag och organisationer att hantera stress. Bosse erbjuder också ett timslångt prova på-pass i Mindfulness och ett i medicinsk QiGong.