fbpx

Birgitta Sjöstrand

Motiverande kommunikation Känns det ibland som om personalen är som ett gäng katter som går sina egna vägar? Hur viktigt är det för dig att avdelningen rör sig åt samma håll och åt samma mål? Hur mycket skulle det vara värt om kommunikationen internt och med externa kontakter löpte smidigt och problemfritt? Birgitta Sjöstrand ger internationellt certifierade utbildningar, föreläser och framgångscoachar. Hon hjälper företag att lösa kommunikationsproblem och konflikter med hjälp av framgångsrika kommunikationsmodeller. Hon har dessutom utmärkta verktyg inom resultat och förändrings arbete från bl.a. NLP och mental träning.

Områden:

Bokningsförfrågan för Birgitta Sjöstrand

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Motiverande kommunikation

För alla som vill förstå och påverka andra… ledare, säljare, tonårsföräldrar, coacher…

Känns det ibland som om personalen är som ett gäng katter som går sina egna vägar?

Hur viktigt är det för dig att avdelningen rör sig åt samma håll och åt samma mål?

Hur mycket skulle det vara värt om kommunikationen internt och med externa kontakter löpte smidigt och problemfritt?

Tänk om säljarna skulle ha ett verktyg som gjorde att de sålde bättre. Tänk dig att du i en vanlig konversation kunde få mer information om en person under tjugo minuter, än man normalt får efter tjugo års äktenskap.

Motivera eller hotivera?

Baserad på år av studerande och arbete med människor och organisationer,  kursen kommer att ge dig praktisk, verklighetsbaserade idéer och färdigheter. Du kommer lära dig hur du förstår, förutsäger och påverkar beteenden. Detta är ditt första steg att prestera ett gigantiskt hopp i din kommunikation.

Föreställ dig vad du skulle kunna uträtta genom att identifiera hur du kan motivera någon annan i en enkel konversation! Den här föreläsningen lär dig uppmärksamma vad som stimulerar och upprätthåller någon annans motivation och omvänt vad det är som får dem att tappa sin motivation.
Du kommer också att lära dig precis hur du matchar med ditt språk och beteende för att tända intresse och entusiasm.

Vill du lära dig det mest avancerade verktyget som du kan använda direkt vare sig du jobbar med försäljning, marknadsföring, ledarskap, rådgivning, kommunikation eller rekrytering? Då är denna föreläsning det första steget.

Syftet med föreläsningen är att ge dig ett första steg för att förvärva en högre prestationsnivå i ditt arbete med andra människor, antingen individuellt eller i grupp. Du kommer att lära dig att identifiera de saker som startar en persons motivation och behåller den och hur en person kan hantera och behandla information. Du kommer också att lära dig hur du påverkar människor för att dramatiskt förbättra dina resultat.

Birgitta Sjöstrand ger internationellt certifierade utbildningar, föreläser och framgångscoachar. Hon hjälper företag att lösa kommunikationsproblem och konflikter med hjälp av framgångsrika kommunikationsmodeller. Hon har dessutom utmärkta verktyg inom resultat och förändrings arbete från bl.a. NLP och mental träning.