fbpx

Atle Johansen

Atle Johansen är en färgstark person och en fenomenal föreläsare som kan konsten att sprida lycka och värme. Han uppskattas speciellt för sitt medmänskliga sätt att bekräfta sina åhörare som vardagshjältar. Med humor och engagemang skapar han en fantastisk känsla av att "Jag duger!" bland publiken.

Områden:

Bokningsförfrågan för Atle Johansen

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Atle är en fantastisk norsk pitbullterrier med Red Bull-effekt som med sin träffsäkerhet, humor och sprudlande energi skapar ett intryck som sätter avtryck eller kanske vingar!

Atle är en norsk entertainer, föreläsare och livscoach som har en förmåga att få människor att bli bättre än de tror de kan bli. 

Efter tre års förberedelser är Atles nya bok och föreläsning klar att tändas.

Vi behöver alla mer än någonsin gnistor som ökar ”VI ÄR GOA TILLSAMMANS”-känslan. Atles färgsprakande inspiration är tänkt att – för en stund – lysa upp våra drömmar, glädjestunder och vår längtan. Likt en sagoberättare förmedlar Atle visdom och skratt på ett underhållande sätt. Atle Johansen är kanske Sveriges roligaste norrman!

Som en deltagare sa: Atle är ju som en Flatcoated retriver med Red Bull effekt. Till yrket är han inspirations- och humörscoach som med en smittsam positiv energi inspirerar medarbetare till att sänka garden och arbeta tillsammans med glädje och stolthet i hjärtat. I hans föreläsningar använder han konkreta exempel på egna erfarenheter om hur man utvecklar ett team med personligt ansvar, empati, tillit och passion. Atle har i många år utvecklat och stärkt individer och hela arbetsplatser i vad som krävs för att nå just dit. Som Atle själv säger: som inspiratör har jag fått utmana båda hjärnhalvorna och insett att de alltid hänger ihop.