fbpx

Astrid Boisen

Astrid Boisen är beteendevetare med många års ledarerfarenhet från bl.a. Volvo och Previa. Hon har lett flera uppmärksammade förändringsprojekt på ett mycket framgångsrikt sätt. Personligt, inspirerande och med konkreta exempel från sin egen karriär vill hon uppmuntra dig att våga se dig själv ur såväl det egna perspektivet som ur andras och att våga fråga, reflektera och ändra dig i ditt sätt att vara och agera.

Områden:

Bokningsförfrågan för Astrid Boisen

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Insikt och Kunskap

Astrid Boisen har ett engagemang och en värme som smittar. Hon kan ena minuten vara djupt allvarlig, i nästa med humor locka till härliga skratt.
Hon tycker om övningar, som leder till nya insikter, utan att det blir jobbigt. Och hennes bilder är roliga.

När Astrid talar lyssnar hon samtidigt – med ögonen. Det gör henne lätt att lyssna till. Hon får alla att känna sig sedda. 
Astrid anpassar sin föreläsning efter kundens behov, här några rubrikexempel:

Kreativ kommunikation, idé och argument
Lyckad kommunikation, att nå fram, handlar om lyhördhet, om att ha fokus på dem man talar med. Astrid gör detta tydligt med små övningar, som leder både till igenkännande skratt och ahaupplevelser men som också leder till insikter om vad som ska till för en positiv förändring. 

Coaching, samtal, konflikthantering

Coaching är ”hett” och Astrids perspektiv är spännande. Det är i samtalet som du kan skapa nya insikter, som leder rätt. Hennes metod är bättre än att ”bara” ge råd oavsett om det handlar om coaching för ledare, utvecklingssamtal eller det som ibland kallas svåra samtal och konflikthantering.

Ledarskap och teambygge

En ledare, som kan kommunicera kreativt, blir uppskattad och lyckas så mycket bättre än andra. Ledaren kan se, förstå och hantera olikheter. En självklar del i ledarskapet är att se viktiga och möjliga mål och stötta medarbetarna i att nå dem. Ledaren har också en roll i ledningsgruppen. Astrid kan ge gruppen ett mycket lätthanterat verktyg för utveckling. 

Personlig utveckling

Grunden för all positiv förändring är en ständigt växande självinsikt, att t.ex. förstå nyanserna mellan självkänsla och självförtroende. Den som känner sig bäst, är den som inser att det finns mycket kvar att upptäcka!

Astrid Boisen är beteendevetare med många års ledarerfarenhet från bl.a. Volvo och Previa. Hon har lett flera uppmärksammade förändringsprojekt på ett mycket framgångsrikt sätt. Personligt, inspirerande och med konkreta exempel från sin egen karriär vill hon uppmuntra dig att våga se dig själv ur såväl det egna perspektivet som ur andras och att våga fråga, reflektera och ändra dig i ditt sätt att vara och agera.