fbpx

Åsa Lindell

Föreläsare, moderator och facilitator Föreläsare, moderator och certifierad facilitator, författare och förändringsledare. Åsa har skrivit boken En fot i golvet – Om en resa genom landet Kris samt Yrke: Moderator. En bok om konsten att leda på scen. Hon är också medförfattare till 12 talares tankar om möten. Åsa har en MBA i internationell ekonomi och har varit kommunikationsdirektör och miljöchef på stora företag som Schenker, Stena Line och Lindex. Hon anlitas för uppdrag på svenska, engelska, tyska och franska.

Områden:

Bokningsförfrågan för Åsa Lindell

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Föreläsare, moderator och facilitator

Kort om Åsa Lindell

Föreläsare, moderator och certifierad facilitator, författare och förändringsledare. Åsa har skrivit boken En fot i golvet – Om en resa genom landet Kris samt Yrke: Moderator. En bok om konsten att leda på scen. Hon är också medförfattare till 12 talares tankar om möten. Åsa har en MBA i internationell ekonomi och har varit kommunikationsdirektör och miljöchef på stora företag som Schenker, Stena Line och Lindex. Hon anlitas för uppdrag på svenska, engelska, tyska och franska.

Konsten att leda på scen. En föreläsning för alla som någon gång leder möten. Som mötesledare står du på scen oavsett om det är det lilla mötesrummet eller den stora scenen på den årliga kickoffen. Miljöerna är olika, antalet människor i publiken likaså. Men ditt framträdande är alltid lika viktigt. Under denna fartfyllda föreläsning delar Åsa med sig av tips, teorier och erfarenheter – i interaktion med publiken som både får bidra och tid att reflektera. Hur kan jag använda mig själv som verktyg och skapa magi i mina möten? Föreläsningen är baserad på ”En bok om konsten att leda på scen” som Åsa skrivit tillsammans med Karin Klingenstierna

Tillsammans är vi starka: Om motivation, tillit och den berömda lagandan. En föreläsning om det som får oss att bli motiverade inifrån och ha roligt på vägen mot de gemensamma målen. Med vetenskapligt underbyggda teorier, reflektioner och goda exempel från verkligheten lotsar Åsa publiken genom denna föreläsning som även kan anpassas efter uppdragsgivarens behov och intentioner.

Innovationsparty. En interaktiv och glädjefylld föreläsning om det som får oss att tänka och skapa nytt. Åsa hämtar inspiration från lateralt tänkande, improvisationsteater och sin erfarenhet från att leda förändring. Publiken är delaktiga och allt är möjligt. Passar utmärkt på kickoffen eller ledardagen! Skratt och kliv utanför komfortzonen utlovas!

Åsa som moderator och faciliator

Åsa leder lika gärna den stora internationella konferensen som avdelningen som behöver komma närmare varandra. Som certifierad facilitator har hon en verktygslåda med metoder som involverar och bidrar till att driva mötet framåt. Som moderator har hon verkat i snart 20 år – och hon har lett många personal- och ledardagar. Ämnena kan vara allt från stadsutveckling, vård, digitalisering, ledarskap och hållbarhet. Oavsett ämne är Åsa alltid lika påläst och engagerad på scen.

Sagt om Åsa

Åsa Lindell är en fantastisk moderator; proffsig, lugn, engagerad och gör förarbetet. Åsa briljerar kanske lite extra när hon får leda intervjuer och paneler. Åsa lyckas alltid hitta kärnan i budskapet genom sitt orädda och nyfikna sätt att ställa frågor, och får hela publiken att imponeras.

Suverän föreläsare – mycket inlevelse, trovärdighet och äkthet. Vi gick ifrån kursen med en känsla av livsglädje och delad erfarenhet.

Vår kickoff blev långt över förväntan. Vi är nu ett team som har ett glasklart uppdrag. Samtliga deltagare strödde lovord över Åsas prestation. Tack för en stark insats.