fbpx

Arsha Safarzadeh

Sant, falskt och spännande om bitcoin Flera analytiker talar om en kommande revolution där kryptovalutor kommer påverka vår vardag, med bitcoin som exempel vilken har ökat 10 000 000 % i värde sedan 2010. Andra menar att bitcoin enbart är en bubbla och något för brottslingar. Arsha Safarzadeh (BSc) föreläser om detta fenomen på marknadsföreningar, företag och skolor.

Områden:

Bokningsförfrågan för Arsha Safarzadeh

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Sant, falskt och spännande om bitcoin

Kort om Arsha Safarzadeh

Bachelor of Science in Business and Economics (BSc) från Lunds Universitet

Flera analytiker talar om en kommande revolution där kryptovalutor kommer påverka vår vardag, med bitcoin som exempel vilken har ökat 10 000 000 % i värde sedan 2010. Andra menar att bitcoin enbart är en bubbla och något för brottslingar. Arsha föreläser om detta fenomen på marknadsföreningar, företag och skolor. Under de senaste sju åren har Arsha studerat monetär historia, nationalekonomi och företagsekonomi, bl.a. på Lunds Universitet, med högt fokus inom sparande och investeringar. Han är en av de i Skandinavien med mest kunskap inom bitcoin ur ett ekonomiskt perspektiv och hans föreläsningar är mycket populära.


Föreläsning: ”Bitcoin – så som du aldrig tidigare har hört det”. Under november 2020 rapporterade Citibanks analytiker att bitcoin förväntas öka i värde med 2000 %. Försäkringsbolag, institutioner och företag köper bitcoin för miljardbelopp. De största betalföretagen som Paypal planerar att börja tillåta sina användare handla med bitcoin. Vad är det som händer och kommer kryptovalutor påverka din och min vardag?

En föreläsning för alla som någon gång undrat vad bitcoin egentligen är, varför stora institutioner väljer att byta ut en andel av sina kassareserver mot bitcoin, risker och hot med kryptovalutor och spännande insikter över hur nuvarande utveckling av kryptovalutor kan förändra vår vardag. Utöver detta förklarar Arsha vad man skall tänka på om man vill handla bitcoin för att undvika att bli lurad och vad man måste tänka på som ägare.


Sagt om Arsha

Efter Arshas inledning var intresset på topp! Han avslutade med 30 minuters frågestund då nyfikenheten var enorm!

Följde med på föredrag om bitcoin för att vara snäll, var egentligen helt ointresserad, men vad intressant! Blev informerad, överraskad och fascinerad av en helt ny värld. Arsha förklarade på ett enkelt vis och ibland med humor hur kryptovalutor fungerar idag, vad vi kan förvänta oss i framtiden och hur kryptovalutor kommer förändra våra beteenden. Ett av de intressantaste föredragen jag varit på!

Jättefiffigt upplägg i föreläsningen där man fick svar på de frågor som uppstod under tiden. Arsha är väldigt pedagogisk och trovärdig och har ett sätt att behålla publikens intresse genom hela mötet. Han får gärna komma tillbaka igen framöver och uppdatera oss!

Arsha är en enormt duktig talare! Hans intresse för ämnet lyser verkligen igenom och smittar av sig.