fbpx

AnnKatrin Noreliusson

Tvångssyndrom vanligare än vad många tror!!! AnnKatrin har med sin erfarenhet av att vara förälder till barn med NPF-diagnoser*, som adhd, OCD, Tourettes syndrom och Aspergers syndrom, haft förmånen att utvecklats som människa och hittat egna strategier för att ”överleva”. Hon har även utretts och blivit diagnostiserad med adhd på ”gamla” dagar. Efter att ha hamnat i utmattningssyndrom för tredje gången, tog hon tag i sina misstankar för att få veta hur det låg till. AnnKatrin erbjuder föreläsningar och utbildningar för Inom ADHD, OCD/tvångssyndrom och andra NPF-diagnoser.

Områden:

Bokningsförfrågan för AnnKatrin Noreliusson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Tvångssyndrom vanligare än vad många tror!!!

AnnKatrin har med sin erfarenhet av att vara förälder till barn med NPF-diagnoser*, som adhd, OCD, Tourettes syndrom och Aspergers syndrom, haft förmånen att utvecklats som människa och hittat egna strategier för att ”överleva”. Hon har även utretts och blivit diagnostiserad med adhd på ”gamla” dagar. Efter att ha hamnat i utmattningssyndrom för tredje gången, tog hon tag i sina misstankar för att få veta hur det låg till.

Under 15 år föreläste AnnKatrin på sidan om tandteknikeryrket, om hur hon tacklat livet i sin familj där det finns NPF*. Hon berättar om hur det sett ut i den berg-o-dalbanan hon levt i som förälder till barn med den här problematiken.

När företaget som hon arbetat på de senaste åren lades ner, så tog AnnKatrin chansen och bytte bransch. Vid 58 års ålder sadlade hon om och övergav det yrke som hon arbetat med under 38 år, för att satsa på sin dröm och startade sitt företag Familjebalans.

Att följa sin dröm var ett viktigt beslut, som hon inte ångrat!AnnKatrins Motton-Skrota skammen!-Höj kunskapen!-Det finns hopp, glädje och en framtid!

AnnKatrin berättar på ett avskalat och modigt sätt hur det kan vara att leva med NPF i familjen. Hon hjälper dig att öka din kunskap samtidigt som hon åskådliggör enkelt och tydligt hur man kan behöva tänka som anhörig, medarbetare och även som chef.

Hennes berättelse kommer ur det som hon själv har upplevt i sin egen vardag och hos sina klienter och uppdragsgivare. Om vikten av att vi behöver kunskap för att vara rättvis i våra åsikter och bedömningar av andra människor. Familjebalans-podden startade AnnKatrin i nov 2015 för att flera ska få ta del av kunskap och tips och få energi att orka vidare. Snart har 100.000 lyssningar passerats.

Hon får ofta höra att tiden gick fort under hennes föreläsningar, genom att hennes berättarstil är medryckande och upplevelsen kan kännas ända in i hjärtat.

Ta gärna kontakt i ett tidigt skede för att skapa föreläsningen eller utbildningen tillsammans. Om du inte önskar ett speciellt upplägg så klurar hon fram en bra lösning. Annars har hon olika upplägg som du kan välja emellan.AnnKatrin erbjuder föreläsningar och utbildningar för-Er som behöver lära mera om ADHD, OCD/tvångssyndrom och andra NPF-diagnoser, vilket betyder alla människor. För att skapa förståelse, öka kunskapen och ge möjlighet till ett mer tillåtande samhälle, där vi alla kan få plats.-För dig som söker en inblick i livet med NPF.

AnnKatrins föreläsningar och utbildningar passar på alla nivåer i samhället. Med hennes erfarenhet kan hon bidra till ökad kunskap. För dig som är anhörig, medarbetare, kollega, personal inom skola o i äldreomsorg, olika myndigheter som Arbetsförmedlingen, Försäkringskassa. Som ni förstår så kan listan göras oändlig.
UtmärkelseAttention Hudiksvalls pris ”Du är utmärkt”Utbildning och certifieringCertifierad handledare i Programmet för Sorgbearbetning hos Svenska institutet för SorgbearbetningKognitiv NPF-coachTraditionell coachReferenserLisa Östberg, anhörigsamordnare, Hudiksvalls kommun.Hanna W Andersson, tidigare ordförande, Attention Hudiksvall

*Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.