fbpx

Annica Andersson

Annica skapar tankar och funderingar kring relationer, manligt, kvinnligt, meningen med livet, sex, kärlek och personlig utveckling.

Områden:

Bokningsförfrågan för Annica Andersson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Fru Anderssons tankeväckare”

Annica skapar tankar och funderingar kring relationer, manligt, kvinnligt, meningen med livet, sex, kärlek och personlig utveckling.
Hon kombinerar föreläsningen med korta bikupor för att deltagarna skall få möjlighet till att skapa egna insikter. Om någon vill göra sitt liv lite bättre krävs nya ageranden. Annicas tankeväckare ger de första knuffarna för att börja agera för att förbättra livet inom olika områden.

Vi har 50 % singlar idag och det kommer troligen att bli ännu flera. Idag ser våra roller annorlunda ut än de gjorde för 20 år sedan, många är vilsna och Annica berättar t.ex. om hur relationer kan skapas, förbättras och bli mer varma, kärleksfulla med mer sex och glädje.


Idag finns en diskrepans mellan utbud och efterfrågan när det gäller män och kvinnor. Kvinnor hittar inte män som de vill ha och män har svårt att hitta kvinnor som passar just dem. Vi behöver förstå vad som har hänt och hur vi kan gå vidare för att skapa härliga relationer.

Här är några exempel på några olika föreläsningsrubriker.

Att gå nya vägar
Vi lyckas bäst med att åstadkomma ett bättre liv genom att strunta i förändringsarbetet och ge oss in på nya vägar. Då går det mycket lättare.

Manligt och kvinnligt
Vi har alla manliga och kvinnliga drag men vi använder dem mer eller mindre beroende på våra erfarenheter i livet. Hur blir vi modiga män eller modiga kvinnor?

Relationstips
Män och kvinnor har var sin historia när det gäller att skapa sig bra liv. Hur har historien påverkat oss? Vad kan vi göra för att berika varandras liv? Hur blir vi lyckliga?

Kommunikation
Konflikter kan lösas lätt om båda parter vill, ändå är vi rädda trots att det egentligen är enkelt. Att lyssna, berätta vad vi känner och komma överens om en lösning som båda parter accepterar, varför är det så svårt?

Kärlek
Kärlek är omodernt idag, istället är det förälskelsen som är modern. När vi blivit singlar byter vi partner, gång på gång i jakten på något annat. Varför hittar vi inte det vi söker?

Att leva, meningen med livet
Ja, vad är meningen med livet? För det första bör vi göra det bästa av det, varje dag. Alltför många dagar försvinner utan att vi upplevt dem, många väntar på bättre tider, kanske hamnar vi i väntan hela livet. Att försöka göra det bästa av idag kan vara en rolig utmaning och vi skall inte glömma att det materiella inte är lika viktigt som våra själar. Pengar och ting skapar tillfällig tillfredsställelse men en harmonisk själ ger livsvarig lycka. Så det är viktigt att vi investerar i vår själ.

En kväll bara för män och killar
Vill du få möjlighet att få reda på hur kvinnor tänker, vad de vill ha och hur du kan göra för att vara med och skapa en intressant och positiv relation? Då är en kväll med Fru Andersson att rekommendera. Att få en kvinna glad och varm kan vara lättare än du tror…

Annica Andersson arbetar som systemförvaltare och har varit revisor. På fritiden är Annica författare och föreläser om livets olika frågor.