fbpx

Annette Forslund

Annette Forslund har ett förflutet inom finansbranchen där hon under en lång tid arbetat med försäljning och rådgivning. Hon är ICF certifierad coach, Auktoriserad psykosyntesterapeut, försäkringsmäklare, leg sjuksköterska, yogalärare och har gått många andra kurser inom personlig utveckling. Hon har arbetat med människor i utveckling sedan 2003 och brinner för att varje människa skall få känna meningen och engagemanget i de dom är - och gör.

Områden:

Bokningsförfrågan för Annette Forslund

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Lev din längtan”

Vad längtar du efter? Mer tid för dig själv, mer tid fylld av kärlek. Tid till avslappning, tid till att vara med barnen. Eller du kanske längtar efter att resa, att möta nya människor eller ett nytt jobb.

Har du tänkt på att egentligen så längtar vi efter känslan. Om vi längtar efter att segla så är det känslan vi får när vi seglar. Längtar vi efter ett nytt jobb så kanske det är längtan efter kreativitet, lust och gemenskap.

Det är något djupare än vanliga, världsliga begär. Det handlar inte om att vilja ha något materiellt, utan snarare om att vilja känna något. Att känna frihet, lust, njutning, trygghet eller glädje. Djupt mänskliga behov. Behov som vi så lätt glömmer bort att vi har när allting är bråttom och viktigt.

Du kanske har en längtan efter dig själv, efter din egen självkänsla. Känslan att göra bra saker för dig själv, som du mår bra av och som ger dig energi. Du kanske längtar efter att ta av dig den kostym som du har tagit på dig för länge sedan och som nu skaver. En kostym många har fått när vi började skolan eller ännu tidigare. När vi fick lära oss hur vi skulle vara för att uppföra oss och göra rätt saker. Många gånger på bekostnad av vår egen integritet.

Nu är det dags att ta av sig kostymen och följa sitt hjärta. Det är bara i hjärtat som vi kan känna vår längtan. Och när vi lär oss hur vi kan göra en konkret handlingsplan ifrån vår hjärta, det är då vi är fria människor och inte fångna i en kostym som vi växte ur för länge länge sedan.

Annette Forslund har ett förflutet inom finansbranchen där hon under en lång tid arbetat med försäljning och rådgivning. Hon är ICF certifierad coach, Auktoriserad psykosyntesterapeut, försäkringsmäklare, leg sjuksköterska, yogalärare och har gått många andra kurser inom personlig utveckling. Hon har arbetat med människor i utveckling sedan 2003 och brinner för att varje människa skall få känna meningen och engagemanget i de dom är – och gör.