fbpx

Ann-Sofi Taavo

Humor – också ett vapen …Esterii föddes för 3 år sedan. Esterii ger er hennes enkla sanning om sig själv, sin sjukdom, galenskaper, sin sorg och sina drömmar. Livets sanning i tappning av Esterii - Ann-Sofi Taavo, som också kan bokas som konferencier, underhållare eller föreläsare till ditt evenemang.

Områden:

Mer information:

Esterii & Jag

Humor – också ett vapen …

Esterii är mitt andra jag, den sanna Tornedalskvinnan från skogarna i Norr. En karaktär som föddes ur just ingenting, vilket är Esteriis motto, man tager vad man haver och vågar man så blir det precis vad man vill, men slarva aldrig bort DET.

Utan att skämmas och med humor skämtar Esterii om det mesta ibland bara för skrattets skull, men ofta tar Esterii med livets ”vettskap” som hon fått bara genom att leva.

I mitt första jag som Ann-Sofi, står hon gärna upp som konferencier och för att ge psykisk ohälsa ett ansikte och för att folk ska sluta skämmas.
Pratar gärna om hur man lever ett helt liv med psykisk ohälsa, såklart ur egen erfarenhet.

Ja, Ann-Sofi finns och skräddarsyr efter era önskemål, med aldrig utan humor eller utan att Esterii finns nära till hands.. Specialintressen är utveckling i alla former, integrationsfrågor och att visa på att ingenting är omöjligt så stor eller liten som just du känner dig..

Ann-Sofi Taavo är en halvt galen kristen (uppvuxen i Laestadiansk församling) men ändå skapligt klokt russin till kvinna. Hon föreläser om det mesta ur sitt liv från psykisk ohälsa (ångest, panik, depression, tvångssyndrom, hypokondri mm:) och till massor av annat i hennes lite tokiga liv, så se upp! det kan växla hejvilt. Ann-Sofi brinner även för glesbygden, gillar konstigt nog politik och älskar mikrofoner:) Vill ni göra Ann-Sofi GLAD så boka henne för ditt evenemang, antingen som konferencier, underhållare eller föreläsare.

Bokningsförfrågan för Ann-Sofi Taavo

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!