fbpx

Anita Granström

Anita Granström. Licensierad RGRM terapeut, diplomerad och certifierad massageterapeut, certifierad handledare i Sorgbearbetning, auktoriserad andningsterapeut i Lotorpsmetoden, auktoriserad alternativ-medicinare och QiGonginstruktör. Anita föreläsare i olika ämnen, som ligger henne varmt om hjärtat och som anknyter till hennes intresse för alternativ medicin och en vilja att hjälpa andra.

Områden:

Mer information:

Det glömda är bara gömt

Anita Granström delar med sig av RGRM metodens möjligheter som hjälper hjärnan att hitta nya vägar efter en ny eller befintlig hjärnskada med funktionsnedsättning som följd.

Att med rytm, glädje, rörelse och musik stimulera hjärnan med ett speciellt notsystem, ljud ock bildkoder. RGRM metoden vänder sig till personer som drabbats av ex Stroke, Parkinsons, Demens, Ahlzeimers, MS mm.

Anita är glad och tacksam som fått ägna en stor del av livet till att jobba med det hon brinner för och får använda sig av sina kunskaper och erfarenheter med att hjälpa personer som har det svårt i livet.

Efter snart 25 år inom friskvårdsyrket, där Anita blandar västerlänskt och österlänskt tänkande, förespråkar jag vikten av att hitta sin egen självinsikt och att det största ansvaret för den goda hälsan ligger hos oss själva.

Anita pratar om ett triangeltänkande, för att hitta balans inom sig själv med Mental hälsa / Strukturen i vår kropp / Kost, vatten och näring. Allt bör vara lika för att kroppen ska må bra.

Det är viktigt att ge oss tid att stanna upp och fundera på hur vårt liv ser ut. Det viktigaste vi kan ge oss själva är tid för eftertanke. Ställa oss frågan om det finns något som behöver förändras, eller kanske livet redan känns tillfredställande. Bara vi själva vet!

För Anita känns det glädjefullt och viktigt att få hjälpa personer att bygga upp en helhet i sitt liv, både fysiskt och mentalt.

Vikten att känna sig sedd, behövd och att alla har rätt till ett meningsfyllt liv, är betydelsefullt för oss alla.

RGRM metoden är grundad av trummisen Ronnie Gardiner och är en unik metod som hjälper hjärnan att hitta nya vägar och möjligheter efter en sjukdom där följden gett en funktionsnedsättning.

För att hjälpa hjärnan fodras koncentration och fokus. Hjärnan blir skönt trött och glädjen stannar kvar i kroppen länge, det är betydelsefullt.

Anita Granström är Licensierad RGRM terapeut, diplomerad och certifierad massageterapeut, certifierad handledare i Sorgbearbetning, auktoriserad andningsterapeut i Lotorpsmetoden, auktoriserad alternativ-medicinare och QiGonginstruktör. Dessutom föreläser Anita i olika ämnen, som ligger henne varmt om hjärtat och som återknyter till hennes intresse för alternativ medicin och en vilja att hjälpa andra.

Bokningsförfrågan för Anita Granström

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!