fbpx

Angelica Alm

Pengarna eller livet handlar om arbetsglädje, både på och utanför arbetet. Angelica Alm ger en sprudlande föreläsning där hon visar att vem som helst kan skapa ett rikt liv, både ekonomiskt och i hjärtat.

Områden:

Bokningsförfrågan för Angelica Alm

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Pengarna eller livet

De flesta av oss är helt beroende av en lön varje månad. Vi arbetar oftast hårt för våra PENGAR, men gör du verkligen det bästa av dem när de väl kommer in på kontot?

Pengarna eller livet handlar om arbetsglädje, både på och utanför arbetet. Genom att låta våra pengar arbeta för oss eller lägga dem på saker som ger ett mervärde kan vi finna en större mening även i vårt yrkesliv. Genom en ökad förståelse för den egna ekonomin är det också lättare att förstå företagets ekonomi och mål. Under föreläsningen pratar Angelica bland annat om att bli sedd, om eget ansvar, hur du får pengarna att jobba för dig och hur alla kan bli miljonärer.

Angelica Alm är personen som kombinerar mjuka och hårda värden privat och i organisationer. Genom en sprudlande föreläsning visar hon att vem som helst kan skapa ett rikt liv, både ekonomiskt och i hjärtat. Lyssna på Angelicas egen livshistoria som en av Sveriges yngsta ledare, genom känslan av att arbetstiden alltid är för kort och VIDARE in i den stenhårda ekonomins värld utan högre utbildning. Alltid med en vilja av stål att utveckla sig själv och andra. Föreläsningen Pengarna eller livet passar dig som vill nå framgång på flera plan i livet, både privat och i arbetet.

Angelica drivs av att utveckla människor och organisationer genom fusionen mellan mjuka och hårda värden och hon säger att – ”Framgång ligger i att se helheten”. Angelica syns även i pressen och skriver också själv. Som ett urval kan nämnas SvD, Aftonbladet TV, Nordnet Live och Driva Eget.

Angelica Alm har i över 13 års tid arbetat som chef och ledare inom olika säljorganisationer. Hennes största styrkor är att kombinera hårda och mjuka värden för att utveckla företag och organisationer från grunden. Angelica har gått flertalet ledarskapsutbildningar, är utbildad ICC-coach och hängiven privatinvesterare.