fbpx

Andreas Kullberg

Andreas Kullberg certifierad coach med en examen i projektledning, Andreas har genomfört 1000-tals coachsamtal. Andreas har utbildat, inspirerat och hållit föredrag på bl a BARN-mässan och Pedagogisk ide- och inspirationsmässa.

Områden:

Mer information:

”Konsten att må bra utan anledning”

Andreas Kullberg certifierad coach med en examen i projektledning, Andreas har genomfört 1000-tals coachsamtal. Andreas har utbildat, inspirerat och hållit föredrag på bl a BARN-mässan och Pedagogisk ide- och inspirationsmässa. Andreas har coachat allt från olympiska idrottare, världsmästare och fotbollsproffs till chefer och arbetsledare till arbetssökande småbarnsföräldrar och barn och ungdomar. Han har också haft en serie kallad ”Livstips! I P4 Radio Värmland och har själv utbildats av världens främsta coacher som Anthony Robbins, Jamie Smart och Richard Bandler.

Förslag på föreläsningar:

  • Vad är bra med det här problemet?
  • Konsten att må bra utan anledning
  • Coaching och självcoaching
  • Mental Träning för Föräldrar
  • Mental vardagsträning
  • Mååååål! – det är roligare att vinna!
  • Hur är dom funtade egentligen?
  • Påverka utan att dom märker det

Sagt om Andreas:
“Ett stort tack till dig för en underhållande och inspirerande föreläsning. Tipsen haglade och övningarna var roande och skapade eftertanke.”

“Det fanns mycket som gjorde intryck … Det som fick igång mig var att det fanns mycket som jag skulle kunna använda mig utav i mitt tänkande.”

“Föreläsningen blev ännu ett steg i rätt riktning … Ditt brinnande engagemang och ständigt varierande utförande gjorde att man inte hade tid att slumra till. Att hålla sin publik aktiv både mentalt och fysiskt. Mitt intryck av kvällen var att man blev hjärntvättad i en positiv bemärkelse på riktig svenska heter det nog att många fick sig en aha-upplevelse. Det jag tog till mig var att kunna omvända elever med hjälp av positiv betingning i form av en fysisk kontakt knutet till en tidigare väldigt positiv upplevelse, att man på så sätt kan få de med sig att göra det som kanske inte är så kul, men att man ändå får med de på ett aktivt plan istället för ett passivt-tråkigt-inte-alls-kul-plan.”

Andreas Kullberg är utbildare, certifierad coach och NLP Master Practitioner, projektledare med en examen i projektledning. Han har hållit i 1000-tals coachsamtal och ett stort antal föredrag och utbildningar. Han utbildar och inspirerar ledare, personal, idrottare, pedagoger och föräldrar. Han har coachat allt från olympiska idrottare, världsmästare, fotbollsproffs, chefer och ledare till ensamstående småbarnsföräldrar och barn och ungdomar.

Bokningsförfrågan för Andreas Kullberg

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!