fbpx

André Sturesson

André Sturesson gick ifrån att vara management trainee och projektledare till att föreläsa om hjärnforskning, mentala aspekter kopplade till fysisk aktivitet och stresshantering. Akademiskt har han läst en master i ekonomi vid Lunds universitet och en kandidat i kognitiv neurovetenskap med tillämpad positiv psykologi vid högskolan i Skövde. André har även skapat Stresskolan.

Områden:

Bokningsförfrågan för André Sturesson

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

VETENSKAPLIG FÖRELÄSARE OCH PODDSKAPARE

André Sturesson är skåningen som gick ifrån att vara management trainee och projektledare till att föreläsa om hjärnforskning, mentala aspekter kopplade till fysisk aktivitet och stresshantering. Akademiskt har han läst en master i ekonomi vid Lunds universitet och en kandidat i kognitiv neurovetenskap med tillämpad positiv psykologi vid högskolan i Skövde. André har även skapat Stresskolan

“André var mycket uppskattad när han höll sina vetenskapliga föreläsningar hos oss. Han var väldigt inspirerande, lockade till många skratt och lyckades skapa en energi i rummet som inte många klarar av. Stort tack!”

Bjarne Petterson Regionchef Handelskammaren 

“André ger mycket energi som föreläsare, man blir helt enkelt glad och motiverad.”

Cicki Törnell, Bankdirektör, Handelsbanken

“André är glad, intresserad, engagerad och väl påläst. För Silverspin var André ett positivt inslag i vår satsning på anställdas välmående.”

Michael Nimstad, Administrativ Chef, Silverspin AB

FORSKNINGEN OM HUR FYSISK AKTIVTET PÅVERKAR MENTAL HÄLSA OCH PRESTATION

Den senaste hjärnforskningen visar att vi människor är gjorda för att röra på oss. Det står skrivet i våra gener. När vi rör på oss leder det till att vår hjärna fungerar bättre och blir starkare. Vidare har träning en mycket god påverkan på mental hälsa: bland annat gällande stress, depression, ångest, ADHD och demens. I tillägg påverkar träning vår förmåga att prestera på jobbet och i skolan. Detta gäller vår inlärningshastighet, koncentrationsförmåga, kreativitet, välmående och förmåga att prestera på IQ test.

OM MIG

André Sturesson är skåningen som gick ifrån att vara management trainee och projektledare till att föreläsa om hjärnforskning, mentala aspekter kopplade till fysisk aktivitet och stresshantering. Akademiskt har han läst en master i ekonomi vid Lunds universitet och en kandidat i kognitiv neurovetenskap med tillämpad positiv psykologi vid högskolan i Skövde. André har även skapat Stresskolan, Sveriges främsta podcast om stress. I Stresskolan intervjuar han de främsta forskarna, läkarna och psykologerna inom stress. André har även en podcast med fokus på psykologi, välmående och hjärnan.

MITT LÖFTE

Som professionell föreläsare gör jag mitt yttersta för att leverera mycket högkvalitativa, inspirerande, humoristiska och utbildande föreläsningar. Föreläsningarna är baserade på vetenskap och intervjuer med ledande psykologer, läkare och forskare. Detta resulterar i en bra mix av både högkvalitativ kunskap och underhållning som motiverar till förändring.