fbpx

Anders Dahlquist

Är du en generationsrasist? Tror du att 50- och 60-talisten är en värdefull generation eller tror 90-talisten att de kan allt? Vet du att idag är det fem generationer på arbetsmarknaden, fem generationer som är helt olika men som tillsammans gör underverk om du vet hur. Det är du som kan öppna för en ny framtid, för vågar du så utvecklar du andra. Anders har både föreläsningar och utbildningar i ämnet! Som fd officer är Anders van att tala, att skapa energi och visa att man vågar. Han rör sig över hela scenen, med bra ögonkontakt med publiken så att alla känner sig sedda. Anders håller högt tempo, men med full kontroll.

Områden:

Bokningsförfrågan för Anders Dahlquist

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

Generationsförståelse, feedback & Känslor

Anders Dahlquist föreläser och håller utbildningar om företagsutveckling genom generationsförståelse i det nya ledarskapet. Dvs hur förståelsen över generationerna kan förbättra kommunikationen och verksamheten i en organisation och skapa synergieffekter. T ex: för att fler ungdomar ska komma i arbete måste företagsledare veta hur det nya ledarskapet fungerar och hur man bemöter de yngre generationerna. Människor i alla åldrar känner sig berörda när Anders föreläser, eller snarare intensiv utbildar. I publiken har över 400 HR-chefer synts, liksom styrelser, ledningsgrupper, landstingsledningar och företagare. Åhörarna är också arbetslösa ungdomar som hjälps av det sociala, arbetsförmedlingen och kommunen. Anders har levererat starka resultat just med ungdomar.

Bland tidigare beställare märks: Luftfartsverket, ABB, Volvo, Länsförsäkringar Liv, Faluhus, LTU, Våga växa i Kalix, SKF, flertalet landsting, företagare samt en mängd Rotaryklubbar.

Anders Dahlquist är även känd sedan länge som internationell vinyldiscjockey.

Boka Anders Dahlquist och organisationen och gruppen får en stark vi-känsla. För företagsledare och styrelser blir det nya öppningar till kommunikation och utveckling. HR får hjälp med rekrytering, planering vid pensionsavgångar och coachning av ny personal. HR hjälps även vad det gäller strategi och marknadsföring.

Som fd officer är Anders van att tala, att skapa energi och visa att man vågar. Han rör sig över hela scenen, med bra ögonkontakt med publiken så att alla känner sig sedda. Anders håller högt tempo, men med full kontroll. Han kompletterar även med bilder så att alla förstår vad som sägs, oavsett om publiken är en styrelse eller består av arbetslösa.

Anders vill alltid få kontakt eller mera information om beställarföretaget eller -organisationen för att ge bästa resultat. Han anpassar föreläsningen eller utbildningen efter önskemål.

Anders Dahlquist erbjuder föreläsningar som berör och utvecklar, som ger direktverkan och en känsla att höra till. Ämnena kan vara ledarskap, kommunikation, generationsskifte, rekrytering, karriär, organisationsutveckling och projektledning.

Anders erbjuder tre huvudupplägg:

  • Ca en timmes föredrag, för att öppna åhörarnas sinnen och leda till utveckling. Det ger direktverkan och energi. Det kan även läggas till tid.
  • Tre timmar, med föreläsning, gruppuppgifter och presentationer som ger direktverkan. Det kan kompletteras med extra föreläsning om bl a Vett & etikett, inre och yttre social kompetens och konversation.
  • En vecka med en grupp (max 12 pers) med rubriken ”Generationsförståelse, feedback & känslor”. Detta upplägg passar utmärkt för projektgrupper med långtidsarbetslösa, arbetslösa ungdomar, ungdomar med problem, kriminalvården, företag vid varsel samt arbetslösa studenter.

I stort har Anders haft ett resultat på 74 % som lämnat Arbetsförmedlingen för studier, praktik eller arbete.