fbpx

Anders Amnéus

Anders Amneus är konsult inom marknadskommunikation, varumärken, internet i framtiden Tidigare även lärare vid Stockholms universitet, Institutionen för reklam och PR (fd IHR och Grafiska institutet). Dessutom varit verksam som projektledare på webb- och reklambyråer, samt arbetat i 12 år på teater som skådespelare.

Områden:

Bokningsförfrågan för Anders Amnéus

Det är kostnadsfritt att skicka förfrågan till Novarum. Skicka din bokningsförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Spar tid – vinn kvalité, låt oss göra jobbet!

Mer information:

”Vi har alla varit där”

Vi har alla varit där, på ett eller annat sätt. Klockan är kvart i tre, du står vid bardisken. Insikten slår dig som en flugsmälla i ansiktet: “Varför är det ingen som vill ha mig? Varför står jag här ensam? Varför är jag ogift när alla andra verkar ha någon? Varför ser de inte vilket kap jag är?”
Du kan vara lugn. Det finns hjälp att få.
Du har fortfarande en kvart på dig, och på den tiden ska vi gemensamt lösa dina problem med hjälp av världens samlade kunskap i marknadskommunikation.

Anders föreläsning utgår i från hans egna bok “Allt du behöver veta om marknadskommunikation” och den boken är en komplett handledning i hur du konkret arbetar med marknadskommunikation, från början och till slutet.

Utgångspunkten är en situation många av oss känner igen: bardisken klockan kvart i tre. Hur ska du lyckas marknadsföra dig själv och attrahera andra – Vem ska du prata med? Vad ska du säga? Hur ska du säga det?
När det kommer till kritan är det dessa tre frågor som all marknadskommunikation handlar om.
Därutöver föreläser Anders om varumärken, internet i framtiden samt presentationsteknik.

Anders Amneus är konsult inom marknadskommunikation. Tidigare även lärare vid Stockholms universitet, Institutionen för reklam och PR (fd IHR och Grafiska institutet). Dessutom varit verksam som projektledare på webb- och reklambyråer, samt arbetat i 12 år på teater som skådespelare.