Tony Silverstople

RISK FÖR UTVECKLING- nyckeln till din livskvalité

Elitsoldat i Franska Främlingslegionen, poet, målare, slagskämpe, drogmissbrukare, ambulanssjukvårdare, fallskärmshoppare, konstnär, säljare, äventyrsfotograf, bergsbestigare, världsrekordhållare, projektledare, ensamstående pappa, basehoppare, personlig coach, föreläsare, författare, regissör.

Tony Berglund är en erkänt skicklig föreläsare som med hjälp av sin unika livserfarenhet har inspirerat tusentals deltagare till att växa som människor. Nu erbjuder han en nyskriven föreläsning om att våga ta risker.

”En människa går på lina fastspänd mellan två hus. En annan person funderar på att byta jobb. En tredje är i färd med att gå över ett torg där det kryllar av människor. Tre helt olika situationer, ändå kan dessa tre personer uppleva samma nivå av risk. Varför är det så? Och går det att träna upp sin förmåga att hantera risker? Kan jag lära mig att bli modigare?”

Tony menar att risktagande är på väg att falla offer för det digitala samhället som tar allt mer av vår tid och som vill ersätta risktagande med trygghet. Samtidigt visar forskningen att risktagande är ett av människans mest värdefulla verktyg för personlig utveckling och att det genererar vinster i alla delar av en människas liv.

“Organisationer som uppmuntrar sina medarbetare att våga ta en risk, exempelvis genom att komma med nya ideér eller kommunicera sina känslor i en konflikt, lägger grunden till en kreativ gruppdynamik. Ledord som självkännedom, tillit och respekt kännetecknar en sådan arbetskultur. Företaget har dessutom skapat ett intellektuellt kapital i form av ett attraktivt rykte på marknaden. Och när medarbetaren upplever hälsa och välmående på jobbet sjunker sjuktalen samtidigt som arbetsgruppen skapar en lönsammare produktionsnivå.”

Tony menar att risktagande är ett supereffektivt verktyg som genererar gränsöverskridande vinster eftersom du även mognar i dina samhällsroller. Medarbetare på jobbet, kärlekspartner, förälder, kamrat. Alla blir vinnare.

Inför Tonys föreläsningar erhåller varje deltagare ett kompendium för stödanteckningar som skickas ut till kunden en vecka innan föreläsningen. Presentationen varvas med Tonys egna bilder. Efter föreläsningen ges möjlighet till ett samtalsforum under femton minuter. Föreläsningens längd är sextio minuter.

 

Sagt om Tony som föreläsare:

”Stort tack för en fantastisk föreläsning som gav både allvar och skratt. Du har mycket att ge till personer inom näringslivet.”
-Pia Akoral, M.Sc. (Chem. Eng.) Product Sales Manager, Tetra Pak Systems

”Jag kan varmt rekommendera Tony Berglund som föreläsare. Han har förmågan att inspirera åhörarna tack vare sin personliga entusiasm och varma utstrålning! ”
-Pia Lundahl, Personalchef Stena Line Scandinavia AB

”Måste säga att din föreläsning idag är en av de absolut bästa jag varit med om och du fick mig att fatta ett viktigt beslut idag. Tack!”
-Aspirant, Polishögskolan