Romeo Sundin

Never say you can`t!

Romeo Sundin kommer från en tuff uppväxt med en Aspergerdiagnos bakom sig, uppväxt i förorterna utanför Stockholm, bott på gatan, rymt hemifrån, beblandat sig med fel människor; gäng. 

1999 valde Romeo att vända sitt liv med hjälp av sitt första arbete som var på McDonalds. Målet då var att leva bra, ha pengar, boende, vara lycklig och kär. Han ville som alla andra ha pengar, tjejer, bra vänner och motivation att bygga en framtid. Romeo har då samlat på sig de verktyg som han behövt och det han lärt sig under sin resa hur man ska göra för att förbättra sin vardag.  

Vi vet alla att det kan vara superjobbigt att plugga och samtidigt gå i skolan och vara positiv. Romeo Sundin har tagit fram en workshop/föreläsning som motiverar och pushar ungdomar att vilja gå klart, tänka och planera framtiden och sätta mål, tar upp ämnet mobbning och får ungdomarna att få en tankeställare efter dagens workshop.

I workshopen kommer ungdomarna att utsättas för ett träningspass där Romeo, som arbetat som personlig tränare i 8 år samt drivit en av Sveriges största träningsformer, kommer att ha ett så kallat bootcamp. Bootcamp är baserat på att utmana kroppen och psyket för att bygga upp självförtroendet och envisheten. Denna metod har hjälpt över 14 000 människor, varav har drygt 75% av dessa varit kvinnor. Romeo ser att detta skapar starkare individer, minskar på mobbning och ger bättre självkänsla. Som vi alla vet så är träning en av de 3 viktigaste punkterna för att må bra i kropp och själ. 

BE A CHAMPION!

Alla vill vi vara champions men frågan är hur många lever efter det ordet? 

Med sin föreläsning så ser han till att just du som person kommer att motiveras oavsett om du är anställd, har eget eller söker arbete, alla behöver vi vara champions för att lyckas! Romeo Sundin jobbar väldigt mycket efter amerikansk metod vilket är energi, dans, positivitet, verklighet och att tänka utanför boxen. Andra stora namn som Romeo har lärt sig av är: Tony Robbins, Gary V, Eric (hiphop preacher) Tomas mm, alltså de största i världen.

YOU ARE SPECIAL!
Har du någon gång känt att du är konstig, efterbliven, töntig, handikappad, hjälplös? Det är du inte! Du är unik!

Romeo Sundin är en entreprenör som under sina 34 år bearbetat sitt Aspergersyndrom som han fick diagnos på vid 6 - 7-årsåldern. 

I början kände han sig konstig och att han inte passade in i samhället eller i klassen. Med en negativ inställning så ville han inte leva eller umgås med någon, han hamnade till och med i psykiatrin under x antal veckor då ingen visste hur de kunde hjälpa honom då han var udda! Efter ca 4 år efter att diagnosen var fastställd fick Romeo hjälp med att bearbeta sitt syndrom och han lärde sig två viktiga saker:

Acceptera ditt syndrom.

Lär dig att du är UNIK! 

Med dessa två meningar som inställning lärde sig Romeo att bearbeta sitt syndrom, han kommer alltid att ha syndromet kvar men lärde sig att vända det till det positiva och idag driver han fem varumärken och älskar att driva upp andra nya verksamheter. Att vara social är något som han älskar att vara, vilket var omöjligt för ca 23 år sedan.  Om ni vill få era elever med syndrom att tänka annorlunda om sig själva, så kommer Romeo att hjälpa dem tänka positivt efter denna föreläsning/träff där han fokuserar på att prata kring sitt egen syndrom och historia samt låta deltagarna utrycka sig i skrift eller tal beroende på vad de känner sig bekväma i. Viktigt är att alla har en förståelse för det dom har och att dom vill bearbeta den.

Romeo Sundin är en serieentreprenör som drivit företag sedan han var 18 år gammal. Han är idag 34 år och är fortfarande driven, fastän han många gånger misslyckats, bränt sig, inte får semester, mött negativitet omkring sig lyckats hålla motivationen uppe och på så sätt kunna arbeta dagligen.