Erica Barrdahl

Min dröm är att få hjälpa!

Erica berättar för dig hur det är att växa upp med en funktionsnedsättning som medför dagliga svårigheter. Dock har Erica lärt sig hur det går att använda dessa som drivkraft. Erica tar dig med på hennes livs resa genom medgångar och motgångar.
Hon utrycker hur hon på något sätt ”lever i andras händer”. Hon säger med kraft att – Jag vill också få bestämma!
Hon ger dig också verktyg på hur hon löst och löser sin vardag.- Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid, säger Erica.

Erica brukar säga ”det man inte har i benen får man ha i huvudet”.
Hon berättar också att det inte är omöjligt för henne som rullstolsburen att ta sig fram även om hon ställs inför många motgångar, för i slutändan följer medgång.

Erica delar gärna med sig av sina erfarenheter, på ett ärligt och uppskattat sätt.

Erica är en glad person som älskar nya möten med människor. Som yngre blev hon ofta bjuden att föreläsa för blivande assistenter, lärare och annan personal som kommit i kontakt med personer som på ett eller annat vis har särskilda behov för att kunna leva ett så rikt liv som möjligt och inte känna sig begränsad i alla lägen. Erica är mycket intresserad av hälsa och motion som är en stor del av hennes liv för att orka kämpa med allt övrigt som fordrar energi och kraft.

Erica Barrdahl är född med ett svårt ryggmärgsbråck. Tack vare stark livskraft och positiv inställning till det mesta har hon klarat av många svårigheter genom åren. Erica är Diplomerad föreläsare i personlig utveckling och talar från hjärtat om hur hon vänder motgång till medgång.