Cecilia Åkesdotter

”En friskare, vänligare och smartare arbetsplats - Mindfulness för Hållbara Arbetsplatser”

Cecilia Åkesdotter är civilekonomen som bytte ut siffror till att vara en av Sveriges ledande experter och föreläsare inom mindfulness och medveten närvaro. Hon bjuder på energifyllda föreläsningar som ger kunskap, aha-upplevelser och konkreta verktyg inom Stresshantering, Personlig Effektivitet, Lyckade möten med besvärliga personer och Arbetsglädje. Hon inspirerar det lilla teamet eller stora personalgruppen - anpassat till era behov och intressen för bästa resultat.

Söker ni inspiration för att öka effektiviteten där ni presterar smartare, behåller lugnet och har en utvecklande tillvaro på jobbet? Under en inspirerande föreläsning får ni kunskap, aha-upplevelser och konkreta verktyg som ni kan använda direkt i er vardag – en investering för en hållbar arbetsplats. Tonvikten ligger på de praktiska avsnitten för att skapa en härlig stämning på jobbet där medarbetarna presterar och samtidigt mår bra. Teori och praktiska moment varvas med personlig vägledning och dialog för bästa inlärning.

Ur programmet:

• Energiladda kroppen med enkla medel för en hälsosam livsstil  

• Fokusera smart i arbetsuppgifterna, minimera avbrott och hitta rätt nivå.

• Hantera stressen vid akuta och långvariga utmaningar

• Skapa framgångsrika samtal och  möten – även med besvärliga personer

• Känn er nöjda med era prestationer och välj positiv energi  

• Lär er konsten att vara uppmärksamma i nuet och lyft livet på jobbet


Föreläsningstema med Cecilia Åkesdotter

  • En friskare, vänligare och smartare arbetsplats – en mix av verktyg som lyfter livet på jobbet och skapar hållbara medarbetare

2

  • Fokus på Stresshantering – skapa lugn i stormen både vid akut och långvarig stress

1

  • Lyckade möten med besvärliga personer – verktyg som avväpnar galenpannor och energitjuvar

3

 

 

 

 

 

  • Glädje Nu – varje dag! – Rätt attityd och nycklar som ökar leenden och positiv energi

 

Omdömen

”Cecilia är en oerhört kunnig och professionell föreläsare, som tar sina uppdrag på stort allvar samtidigt som hon alltid har ett leende på läpparna och är väldigt avslappnad och rolig i sin framtoning. En varm människa med mycket kunskap inom sitt område. Rekommenderas varmt :-) ”
Eva-Britt Petersson, marknadsansvarig Ernia Interiör

"Workshopen gav intressanta perspektiv och var full av egenupplevda historier som fick åhörarna att slappna av och dela med sig av sina egna erfarenheter. Vidare uppskattades genomgången av de verktyg som kan användas vid stressiga situationer."

Henrik Lundkvist, CFO, GCE Group AB

”Cecilia har på ett inspirerande sätt visat på möjligheten och värdet av mindfulness på arbetet, i vardagen och framförallt ´mitt i livet´. Värdet av den kunskapen är svårt att mäta men genom att klara stress, hög arbetsbelastning och samtidigt ha en fungerande vardag där man kan njuta av livet är ett bra mått.”
Marie Ekström Trägårdh, VD Sectra Imaging IT Solutions

”För några år sedan deltog jag i en 4 timmars introduktion till Mindfulness med Cecilia på Talarforum. När jag åkte hem så kände jag lukt jag glömt bort, jag hörde saker jag inte hört och var plötsligt här och nu. Jag kommer aldrig glömma detta och din förmåga. Jag använder detta i min vardag idag och är mer produktiv, mer lyckosam och mer full av liv”
Pär Larshans, Hållbarbetschef Ragn-Sells

"Cecilia är en stor kapacitet för människor att förändra sina liv. Hela föreläsningen förmedlade mänsklig värme och topp engagemang!"
Ann-Christine Karlsson, medicinsk sekreterare Ljusdal

 

Cecilia Åkesdotter är en av Sveriges experter främsta experter inom mindfulness och medveten närvaro. Hon är civilekonom, internationellt certifierad coach och författare till självhjälpsboken Heartfulness. Hon har utvecklat tusentals medarbetare i näringslivet och offentlig verksamhet över hela Sverige inom mindfulness för ökad effektivitet, mindre stress, goda relationer och mera glädje. Med en annorlunda livshistoria, smittande engagemang och kunskap som alla behöver för att må bra väcker hon tusentals hjärtan.