a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Talare eller Föreläsare

 - person som håller tal eller är skicklig i att hålla tal; (språkvetenskaplig term )

Huvudtalare väljs ofta för att öka intresset för ett visst evenemang, en konferens eller ett möte för ett företag/organisation eller en förening, etc.  Att välja en talare kan vara svårt, ska det vara en Keynote speaker eller en talare eller ska det vara en föreläsare. Att välja rätt ökar entusiasmen bland potential kunder, deltagare, inbjuda gäster, eller bland organisationens medlemmar och eller samt personal för ett möte eller konferens. En expert känd för sin expertis inom ett visst område, eller som vars namn är känd för andra prestationer.

Novarum vet och kan hjälpa Dig/Er. 

Kjell Dahlin

Kjell Dahlin

Popretorik och strategisk kommunikation

Kjell Dahlin är retorikexpert, författare, utbildare och föreläsare. I sin föreläsning beskriver han vilken oerhörd kraft retoriken har när man möter andra människor. På ett intelligent, igenkännande och humorfyllt sätt berättar Kjell hur du lyckas med din kommunikation.

Katarina Widoff

Katarina Widoff

Når ditt budskap fram?

Katarina Widoff har gjort nätverkande modernt, hon skrev den första svenska boken om att mingla och nätverka, och har påverkat hur vi inbundna svenskar blir bekväma med att skapa nya kontakter utan att utnyttja de vi känner. Med Aha! och Haha! ger hon kunskap och inspiration, oavsett om det är som föreläsare, workshopsledare, konferencier, författare eller en blandning av dessa.

Tomas Enhager

Tomas Enhager

”Framgång och Förebild”

Att föreläsa är det Tomas gör mest. I alla de former. Kick-off, avslutning, motivationshöjande, som belöning till personalen, vid kriser, vid uppsägningar, och ännu flera kick-offer.

Tomas Enhager har som affärsidé är att ta de han möter minst ett steg längre än de trodde var möjligt. Han föreläste om personlig utveckling redan 1979. De senaste 20 åren har Tomas talat för ett 1000-tal företag och kommuner, ofta flera gånger för samma grupp. Han använder sig inte av en standardföreläsning med samma powerpointbilder varje gång. Tomas lyssnar i kundens behov och anpassar alltid sin föreläsning till gruppen och situationen.

Atle Johansen

Atle Johansen

 

Atle Johansen är en färgstark person och en fenomenal föreläsare som kan konsten att sprida lycka och värme. Han uppskattas speciellt för sitt medmänskliga sätt att bekräfta sina åhörare som vardagshjältar. Med humor och engagemang skapar han en fantastisk känsla av att "Jag duger!" bland publiken.

Erica Barrdahl

Erica Barrdahl

Allt jag gör – tränar jag mig till!

Erica Barrdahl är Diplomerad föreläsare och givit ut boken Berica mig – för den jag är .

Berica mig - för den jag är - Erica Barrdahl - Häftad (9789189219434) | Bokus

Erica föddes med ryggmärgsbråck och läkarna dömde ut hennes chanser att överleva. Att hon var lite annorlunda än andra barn förstod hon tidigt.                                                    Erica berättar och belyser hur det är att växa upp med en funktionsnedsättning som medför dagliga svårigheter som hon lärt sig att använda som drivkraft. Erica tar dig med på hennes livsresa genom medgångar och motgångar. 

Maud Spencer

Maud Spencer

”Viktigt att vara lycklig på jobbet”

Maud har utvecklat en egen organisationsmodell som vänt på de flesta begrepp inom företagsvärlden. Högst upp finns marknaden och kunderna medan övriga är stödfunktioner för hela företaget.

Maud Spencer är en stark profil och utsågs till Årets Ledare 2006 av Norrbottens Kuriren och hösten 2007 fick hon ta emot utmärkelsen Norrlandsbjörnen*. Sedermera kunglig medalj - Affärer i Norr.