a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med U

Ulrika Hoffer

Ulrika Hoffer

Mat och mental prestation.

Ulrika Hoffer är kostrådgivare, journalist, föreläsare och författare till fem böcker om kost och hälsa.

 

 

Ulrika Hoffer  arbetar som dietist, journalist och är författare till fem storsäljande böcker om kostoch hälsa. Hon guidar människor till ett mer lustfyllt förhållande till sund mat genom kurser,
workshops och föreläsningar och är uppskattad för sitt jordnära förhållande till kost och hälsa –
med kostråd och förändringsarbete utan pekpinnar.

Urban Gattzén

Urban Gattzén

Från direktör till konstnär

Vi har alla förmågan att förändra vår situation, endast du själv sätter gränserna. Med sin glöd och entusiasm är Urban Gattzén en föreläsare som berör och skapar engageman.

Urban Gattzén har en bakgrund som försäljnings- och marknadsdirektör på SIA-Glass, försäljningschef på The Walt Disney Company och säljare på OLW. Urban föreläser på universitet, gymnasier, företag och högskolor runt om i Sverige. Med sin livsresa som grund förmedlar Urban trovärdigt budskapet om vikten av balans i livet, att våga gå sin egen väg och förverkligandet av drömmar.

Ullacarin Nilsson

Ullacarin Nilsson

”Konsten att skapa ett nytt liv!”

Livet är som det är och går inte att göra något åt…
Är det många som säger. Eller gör det det? Ullacarin Nilsson är en som vet då hon skadade sig i en MC-olycka 1984.

Ullacarin Nilsson har studerat psykologi till magisternivå, Hälsopsykologi, Arbetsvetenskap, Handikappvetenskap och andra Handikappkurser. Hon har även utbildat mig till stresscoach, mental tränare och certifierad internationell coach för Lars-Erik Uneståhl. Ullacarin älskar att föreläsa, hålla kurser och vägleda människor och att få dela med sig av sina erfarenheter.

Ulrika Gabriel

Ulrika Gabriel

”LIVSKRAFT - Lev det liv du förtjänar”

Här är tillfället för dig som vill samla livskraft, stärka din självkänsla och öka din energi inför nya utmaningar! Ulrika Gabriel är pedagog och beteendevetare med en önskan om att hjälpa så många som möjligt att leva de liv de förtjänar.

Ulrika Gabriel är pedagog och beteendevetare och arbetar som coach och inspiratör. I hennes jobb coachar hon privatpersoner och på företag, både med grupper och individer

Ulrika Schelwander

Ulrika Schelwander

Öka människors engagemang, motivation, arbetsglädje och förmåga att samarbeta. 

Min mission är att arbeta för mer passion, dialog och samarbete i verksamheterna. Jag tror på att växa och utvecklas tillsammans och att våga tänka och göra annorlunda.

Jag genomför mina uppdrag med energi, glädje och en twist som ofta överraskar. Jag erbjuder inspirerande föredrag samt utvecklande workshops inom kommunikation och ledarskap.