a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med R

Rosita Bergkvist

Rosita Bergkvist

Förändra och skapa den bästa versionen av dig själv och organisationen

Känner du att du vill förändra något i ditt liv, bli bättre eller nå högre? Eller vill du få kunskap och konkreta tips om hur och varför psykisk ohälsa & stress uppstår, samt vad man kan göra för att må bättre?

Boka en föreläsning med Rosita Bergkvist som med humor och glimten i ögat föreläser och utbildar, och sprider såväl konkret kunskap som glädje.

Robert Uitto

Robert Uitto

Internationalisering - vad betyder EU för dig?

EU är en djungel som organisation, men också en källa till sammanhållning, utveckling och ekonomiska stöd. Oavsett om det handlar om elever på en utbildning, medarbetare i en organisation eller ett företag, kan Robert Uittos föreläsningar räta ut många frågetecken på ett lättsamt och pedagogiskt sätt.

Roland Fransson

Roland Fransson

Ett välgörande SKA

Hälsa är ett ämne som berör oss alla, som aldrig går ur tiden eller blir ointressant.
Vår Hälsa är vår förutsättning för att kunna göra det vi vill göra utan att begränsas. I föreläsningen tar Roland Fransson oss genom de tre viktigaste hörnstenarna för vår hälsa; sömn, kost samt fysisk aktivitet. En föreläsning utan en massa måsten utan en inbjudan till ett bättre mående.

Roland

Roland "Tigern" Ericsson

Konsten att skapa mer arbetsglädje

En föreläsning och introduktion till lösningsfokuserat arbetssätt. Rolands föreläsningar är fulla av energi, inspiration, glädje, humor och samtidigt allvar, eftertanke och kunskap.

Robert Datmo

Robert Datmo

15:24.09

En föreläsning signerad Robert Datmo. Robert var en mycket lovande motocrossungdom när han som 13 åring körde omkull och ådrog sig en hjärnblödning. Bara dagar från sin internationella premiär med landslaget tog hans liv en fullständig omvändning.

Raimo Juntunen

Raimo Juntunen

Vad är det du säger?

Om Hälsa, Livsenergi, Personlig Kommunikation och Kroppsspråk

Raimo Juntunen är en man med mångfasetterad bakgrund, som resulterat i den ovanliga kombinationen hälsokonsult-utbildare-artist/clown och affärsman. Med roliga och träffsäkra exempel visar han den avgörande betydelse de små ickeverbala signalerna har för goda relationer både internt och externt i organisationer.

Rolf Prag

Rolf Prag

”Att leda grupper – eller är det gruppen som leder?”

Vad är det som gör arbete i lag så besvärligt? Avspänt och ledigt görs en sammanfattning av en del av de rön som finns omkring hur grupper arbetar och beter sig. Utan pekpinnar ges handfasta och praktiska råd om hur man skall bära sig åt för att leda en grupp!

Reidar Svedahl

Reidar Svedahl

”Service till tusen”

När Reidar arbetade som turistchef för Norrköpings kommun, hösten 2001, insåg han att man var tvungna att satsa mer på deras bemötande gentemot besökarna. Som ett led i att förbättra besökarens intryck av stan, bestämde Reidar sig för att samla 1000 personer en kväll och prata om service. Därav namnet, ”Service till tusen”.

Ron Watson

Ron Watson

”Arbetsglädje till alla”

Med vilka steg går du till ditt arbete? Med lätta eller tunga?  Arbetsglädje är viktigare än någonsin! Arbetsglädje är en förutsättning för att klara av nutidens arbetsliv med snabba och återkommande förändringar. Hur vi agerar - och - reagerar - är helt avgörande för hur vi lyckas med arbetsuppgifterna.

Ruth Brännvall

Ruth Brännvall

Öka din internationella konkurrenskraft – se över din hållbarhetsstrategi

Den ledning som har tänkt igenom och utvecklat sin strategi för hela organisationen har bäst möjligheter att visa ledarskap inom hållbar utveckling.

Rickard Persson

Rickard Persson

Hitta till det stora inom dig

En gitarist med endast tre fingrar kvar

Liggandes med ansiktet ned mot golvet. Rickard Perssons ögon är vidöppna, men han kan inte längre se. Röken fyller rummet och Det ringer fortfarande i öronen efter den kraftsom kastat både fönster och dörrar ut på gården.

Ett experiment 1996 förändrade  mycket i Rickard Perssons liv. En explosion resulterade i att han förlorade all syn och den högra handen. Men mest av allt förändrade det Rickards förståelse för vad vi  människor verkligen kan åstadkomma.

"Andras åsikter behöver inte bli din verklighet. Att möta nedgångar i livet betyder inte att du är begränsad. Dina drömmar är endast så stora som du vågar drömma dem.""