a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med P

Peter Hård

Peter Hård

”Effektivare Team och team coaching”

Inspirerar dig inom:
Team ledarskap - alla ledare,
Rekryteringsstrategier - tillväxtföretag, HR Chefer
Målstyrning - alla med resultatansvar
Entreprenörskap i skolan

Peter Hård har en gedigen kompetens med nära 20 års erfarenhet av Coaching av ledare och team, utbildning, förändringsledning, chefsrekrytering och entreprenörskaps- och tillväxtfrågor. Peter är juristutbildad och har flera anställningar bakom sig inom marknadsföring, ekonomi och olika chefspositioner.
Peter har hela sitt arbetsliv vidareutbildat sig inom ledarskap och coaching och driver sedan år 2002 eget företag i sina specialområden.

Pia Hall

Pia Hall

Genvägen till klimatsmart mat

Vi blir bombarderade med uppmaningar om att leva klimatsmartare för att rädda vår jord. Vi ska sopsortera, flyga mindre och äta klimatsmart. Och hur gör man det där sistnämnda? På mindre än en timme kommer du att få enkla tips om hur du kan göra din veckomeny bra mycket mer miljövänlig, utan att offra smak, mer pengar eller mer tid.

Pia Hall är skribent på tidningen Gourmet. Hon kombinerar passionen för vällagad mat gjord på fina råvaror, med sin önskan om att bidra till en bättre miljö. Pia har debatterat mat i såväl TV som radio och håller nu regelbundet föredrag om hur vi  enkelt kan börjar äta klimatsmartare.

Peter Stridh

Peter Stridh

”Livet är en STRID H..!”

Peters föreläser bl.a. om vår kommunikation, som ledare och som medarbetare. 
Han talar även och utbildar om vikten av klarspråk. Peter är en mycket efterfrågad medarbetarskaps- och ledarskapsutvecklare.
Han har bl.a.arbetat med personalutvecklingsinsatser på Sahlgrenska Universitet Sjukhusets Akut och Olycksfallsmottagning.

Peter Stridh är leg. psykolog och organisationskonsult. Arbetar med organisation, ledarutveckling, medarbetarskap, assessment & urval. Specialiserad på människans villkor i organisationen. Stor erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete på individ och gruppnivå. Har en bakgrund från Arbetsvetenskaplig forskning vid Psykologiska Institutionen i Göteborg.

Paul Stempel

Paul Stempel

”Protektionism eller lojalitet?”

Det rådde stor arbetslöshet bland svenska musiker på 1930-talet. I det nazistiska Tyskland pågick samtidigt förtryck av judar och oliktänkande vilket skapade en stor ängslan för massinvandring till Sverige. Paul Stempel föreläser om sin bok som belyser hur Svenska Musikerförbundet agerade under 1933-45.

Paul Stempel är dirigentutbildad på Musikhögskolan i Stockholm och har även studerat för Sergiu Celibidache i Italien. Han har avlagt en fil. kand. vid Stockholms universitet med musikvetenskap som huvudämne. Bakom sig har han en verksamhet som kormästare och dirigent på bl.a. Stora teatern i Göteborg och har även gästspelat utomlands. Paul har stor vana att tala inför publik och har mycket bred yrkesverksamhet inom musik- och teaterbranschen. Han har även suttit med i Statens kulturråd som utnämnd expert.

Peter Paunovic

Peter Paunovic

Försäljning på riktigt

En föreläsning om vad försäljning verkligen är. Peter tar upp nidbilden av en säljare och hur den står i vägen för vår egen förmåga att sälja. Peter inspirerar hela företaget att tänka på försäljning och se positivt på det.

Peter Paunovic erbjuder föreläsningar om försäljning samt utbildning i konsten att sälja. Han utbildar och tränar säljorganisationer i försäljning. Peter har bland annat fått pris som "Årets mediesäljare", "Världens bästa metrosäljare" och utsetts till en av Sveriges mäktigaste säljare. Som säljare låg han bakom att vända Metro Sverige från att vara Sveriges sämsta säljkår enligt Ocean Consulting 2003, till att belönas med priset "Årets säljorganisation 2005" av Sveriges Mediebyråer.

Peter Siljerud

Peter Siljerud

Peter Siljerud - trendspanare och framtidsforskare

Peter Siljerud har de senaste 15 åren arbetat som professionell talare med fokus på trender och framtid. Utifrån sin omfattande forskning ger han åhörarna en vision om vart världen är på väg och hur man kan förhålla sig till den snabba förändringen. Deltagarna ges på ett inspirerande sätt bättre möjlighet att ta kontroll över den egna framtiden och skapa en bättre framtidsberedskap.

Peter Siljerud har i flera år arbetat med framtidsstudier och affärsutveckling inom IT-branschen. Han är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare och utbildare.

Pigge Werkelin

Pigge Werkelin

”Entreprenör sedan födseln”

Mästare på att se möjligheter där andra ser problem. Pigge Werkelin är en entreprenör med positiva naturkrafter som gärna testar nya idéer och drar igång stora projekt med mottot att det är okej att lyckas till 80 procent. Han har svårt för att passa in i byråkratiska mallar och utmanar ständigt gränserna.

Pigge Werkelin är grundare/initiativtagare till Sveriges första lågprisflyg som flyger på sex destinationer med en omsättning på drygt en halv miljard. Pigge är dyslektiker som gett ut en bok som hittills sålt i över 100 000 exemplar. Har via bokförsäljning och föreläsningar + skänkta pengar, samlat in runt 800 000 kr till Ragnarfondens projekt i Thailand. Pigge blev Årets Entreprenör 2005 i Stockholm–Gotland-regionen. Dessutom utsågs han 2005 till Sveriges mest beundrade man, samtidigt som Lottie Knutsson blev den mest beundrade kvinnan.

Patrik Kjellin

Patrik Kjellin

Den digitala projektorganisationen

Patrik Kjellin föreläser om hur olika aspekter på digitaliseringen påverkar och förändrar projektverksamheten. Han öppnar upp ögonen för de digitala möjligheterna i projektarbetet och han bjuder på både visionära idéer och trender såväl som konkreta aktiviteter som omedelbart kan börja omsättas i den egna verksamheten


Peder Tennek

Peder Tennek

Din inre miljonär

Peder Tennek föreläser utifrån egna erfarenheter, delar generöst med sig av sina innersta insikter om varje individs faktiska möjligheter –Tar vi eget ansvar och hur påverkas vi av beröm från en kollega eller en tråkig inställning från en kund/patient? Vilka fördomar lever vi med och hur skapar vi en positivare arbetsmiljö i denna tid av förändring? Ser vi problem eller möjligheter och vilka små saker kan vi förändra för att göra en stor skillnad? Hur ofta drar vi i ramarnas gummiband och tänjer på boxen?


Pamela von Sabljar

Pamela von Sabljar

”Lev livet fullt ut!”

Modiga människor är också rädda, skillnaden är att de gör det ändå.
Pamela föreläser kring sin personliga framgångssaga och vägleder oss insiktsfullt kring de möjligheter och hinder som finns i livet. Du har kraften att förändra ditt liv. Nya möjligheter finns nu, Nu och NU!

Pamela von Sabljar är en mycket uppskattad vägledare, inspiratör, föreläsare och författare. Hon har föreläst för och utbildat tiotusentals pedagoger, föräldrar, ungdomar och ledare över hela Sverige som har lett till ökad medvetenhet kring deras eget självledarskap. Hon har över 15 års erfarenhet av ledarskap, personlig utveckling och beteendevetenskap. Hon har arbetat med individ, grupp och verksamhetsutveckling inom privat, offentlig – kommunal sektor. Pamelas passion är att inspirera och bidra till människors personliga utveckling och självledarskap. När vi ökar vår medvetenhet leder det till egenkraft, glädje, frihet och lugn. Det ger oss möjligheten att leva livet fullt ut.

Peter

Peter "Peppe" Jakobsson

Att skapa ger energi och nya idéer

Du fattar bättre beslut och kommer på nya idéer genom att skapa.Peter vill väcka skaparlusten och stimulera till modet att skapa – Visa varför det är viktigt, hur man gör och vad man får ut av det.

Peter Stenberg

Peter Stenberg

”Från nöjda kunder till glödande fans”

Hur skall vi kunna ta reda på våra brukares, medborgares ( kunders ) behov, krav och förväntningar på de tjänster som vi erbjuder?

Kundbegreppet håller mer och mer på att anammas inom den kommunala verksamheten, varför då?

Pêl Rostam

Pêl Rostam

”Inre försoning”

Han har vandrat i flera sekler. Pêl är född och uppväxt som nomad. Idag arbetar han som talare och inspiratör som berör ända in i hjärtkärnan.