a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med P

Pigge Werkelin

Pigge Werkelin

”Entreprenör sedan födseln”

Mästare på att se möjligheter där andra ser problem. Pigge Werkelin är en entreprenör med positiva naturkrafter som gärna testar nya idéer och drar igång stora projekt med mottot att det är okej att lyckas till 80 procent. Han har svårt för att passa in i byråkratiska mallar och utmanar ständigt gränserna.

Pamela von Sabljar

Pamela von Sabljar

”Lev livet fullt ut!”

Modiga människor är också rädda, skillnaden är att de gör det ändå.
Pamela föreläser kring sin personliga framgångssaga och vägleder oss insiktsfullt kring de möjligheter och hinder som finns i livet. Du har kraften att förändra ditt liv. Nya möjligheter finns nu, Nu och NU!

Peter Siljerud

Peter Siljerud

”10 IT-trender ”

Under detta föredrag tas ni med på en resa in i framtiden - en framtid som börjar nu! Presentationen tar sitt ursprung i vad som sker i forskningslabben idag och blickar runt hörnet för hur utvecklingen förväntas bli de närmaste åren.

Peter Paunovic

Peter Paunovic

Försäljning på riktigt

En föreläsning om vad försäljning verkligen är. Peter tar upp nidbilden av en säljare och hur den står i vägen för vår egen förmåga att sälja. Peter inspirerar hela företaget att tänka på försäljning och se positivt på det.

Paul Stempel

Paul Stempel

”Protektionism eller lojalitet?”

Det rådde stor arbetslöshet bland svenska musiker på 1930-talet. I det nazistiska Tyskland pågick samtidigt förtryck av judar och oliktänkande vilket skapade en stor ängslan för massinvandring till Sverige.

Pêl Rostam

Pêl Rostam

”Inre försoning”

Han har vandrat i flera sekler. Pêl är född och uppväxt som nomad. Idag arbetar han som talare och inspiratör som berör ända in i hjärtkärnan.

Peter Stridh

Peter Stridh

”Livet är en STRID H..!”

Peters föreläsningar kommer att handla om vår kommunikation, som ledare och som medarbetare. 
Han kommer att tala om vikten av att klarspråk.

Peter

Peter "Peppe" Jakobsson

Att skapa ger energi och nya idéer

Du fattar bättre beslut och kommer på nya idéer genom att skapa.Peter vill väcka skaparlusten och stimulera till modet att skapa – Visa varför det är viktigt, hur man gör och vad man får ut av det.

Peter Stenberg

Peter Stenberg

”Från nöjda kunder till glödande fans”

Hur skall vi kunna ta reda på våra brukares, medborgares ( kunders ) behov, krav och förväntningar på de tjänster som vi erbjuder?

Kundbegreppet håller mer och mer på att anammas inom den kommunala verksamheten, varför då?

Per Åhlström

Per Åhlström

”Ta bättre och snabbare beslut!”

Det ägnas mycket tid åt beslutsprocesser. Alltför ofta för att diskussionen börjar då den borde ha slutat – när beslutet tas.
Det ägnas också mycket tid åt grupputveckling och åt ledarutveckling. Men samspelet mellan ledare och grupp är det få som talar om.

Peter Hård

Peter Hård

”Effektivare Team och team coaching”

Inspirerar dig inom:
Team ledarskap - alla ledare,
Rekryteringsstrategier - tillväxtföretag, HR Chefer
Målstyrning - alla med resultatansvar
Entreprenörskap i skolan

Pia Hall

Pia Hall

Genvägen till klimatsmart mat

Vi blir bombarderade med uppmaningar om att leva klimatsmartare för att rädda vår jord. Vi ska sopsortera, flyga mindre och äta klimatsmart. Och hur gör man det där sistnämnda? På mindre än en timme kommer du att få enkla tips om hur du kan göra din veckomeny bra mycket mer miljövänlig, utan att offra smak, mer pengar eller mer tid.

Patrik Kjellin

Patrik Kjellin

Den digitala projektorganisationen

Patrik Kjellin föreläser om hur olika aspekter på digitaliseringen påverkar och förändrar projektverksamheten. Han öppnar upp ögonen för de digitala möjligheterna i projektarbetet och han bjuder på både visionära idéer och trender såväl som konkreta aktiviteter som omedelbart kan börja omsättas i den egna verksamheten


Peter Åberg

Peter Åberg

Internationell inspiratör och förändringsledare

Peter Åberg är en av Sveriges mest kreativa och motiverande föreläsare om hur du når dina mål och lever din dröm. Hans föreläsningar och workshops är eftertänksamma, utmanande och reflekterade.

Få har varit med om de toppar och dalar i livet som Peter varit. Han föreläser utifrån personliga erfarenheter om hur man finner sin inre styrka när det oväntade inträffar. Föreläsningen handlar om att utmana sig själv och att våga prova saker utanför sin komfortzon

Peder Tennek

Peder Tennek

Din inre miljonär

Peder Tennek föreläser utifrån egna erfarenheter, delar generöst med sig av sina innersta insikter om varje individs faktiska möjligheter –Tar vi eget ansvar och hur påverkas vi av beröm från en kollega eller en tråkig inställning från en kund/patient? Vilka fördomar lever vi med och hur skapar vi en positivare arbetsmiljö i denna tid av förändring? Ser vi problem eller möjligheter och vilka små saker kan vi förändra för att göra en stor skillnad? Hur ofta drar vi i ramarnas gummiband och tänjer på boxen?