a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med N

Nanok Bie

Nanok Bie

Framtiden, Samtiden eller Ur tiden?

Nanok Bie är expert inom digitala medier och framtidsforskning och är en av världens mest publicerade skribenter med upp till 40 miljoner läsare i 19 länder.
Som föreläsare tar Nanok Bie avstamp i nutiden och tittar närmare på de teknologier som just nu håller på att få fäste...

Nanok Bie jobbar som Internetkorrespondent och webbtipsare och håller föreläsningar om den sociala webben. Kunder allt från reklambyråer, branschorganisationer, fackförbund, riksorganisationer, högskolor med flera.

Nina Jansdotter

Nina Jansdotter

Säg ja till dig själv

Hjulen snurrar allt fortare och alla behöver bli bättre på att se till att vi orkar. Att säga ja till sig själv handlar om konsten att sätta sig själv i centrum av sitt eget liv.  

Nina är en av Sveriges mest anlitade föreläsare i personlig utveckling, nätverkande och sociala medier. Hon bjuder publiken på berättelser med hög igenkänning och ger konkreta tips och karriärråd.  Nina Jansdotter är fil.mag. i beteendevetenskap, entreprenör, karriär- och livscoach. 

Nicklas Andén

Nicklas Andén

”Konfliktbehandling”

Nicklas anser att konfliktbehandlingsarbetet behöver reformeras och genom att upprepade gånger visa att långvariga konflikter faktiskt låter sig lösas på tre dygn leder vi det reformarbetet.

Nicklas Lautakoski

Nicklas Lautakoski

”Kap till Kap”

Vill du inspirera din personal på er nästa konferens eller kick-off?  Låt Nicklas Lautakoski komma och inspirera era medarbetare att begå stordåd och prestera till max!

Noomi Tedenljung

Noomi Tedenljung

”Allt handlar faktiskt om dig själv”

Påverkas du ofta av hur din omgivning beter sig? Kommer du på dig själv med att bli irriterad på dina medtrafikanter eller de som tränger sig före i kön?

Eller känner du frustration över dina klienter, dina medarbetare eller din familj?