a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med M

Monika Palo

Monika Palo

Glädje är seriösa grejer

Monika Palo är pedagog i grunden och har arbetat med hälsa och inspiration i över 25 år. Hon möter varje person och grupp där de är. Hon berör, inspirerar och delar frikostigt med sig av konkreta verktyg för att ta ansvar över sitt liv och att hitta sin glädje och inre drivkraft. Allvar och humor följs åt i Monikas inspirerande föreläsningar.

Marie Alani & Helena Timander

Marie Alani & Helena Timander

En stark vision tänder stjärnor och attraherar fans

"Dreams are extremely important. You can’t do it unless you can imagine it."  /George Lucas

Helena Timander tillsammans med Marie Alani arbetar med workshops och inspirationsföreläsningar på nedanstående teman. De bjuder på lekfulla föreläsningar med mycket publikkontakt - långt bort från tråkiga powerpoint-presentationer.

Marie Bengtsson

Marie Bengtsson

Förändring – det enda beständiga

Förändring är oundvikligt och något som vi alla måste förhålla oss till. Ibland kommer initiativet från oss själva, ibland från någon annan.

Martin Fransson

Martin Fransson

”Leva medvetet”

Lär dig effektiva verktyg för att generera den förändring du önskar. Framgång sker genom att kunna ställa de frågor som öppnar upp till nya möjligheter i ökad medvetenhet och välja det som i sanning bidrar.

Mats Lindgren

Mats Lindgren

”Fet hälsa & skön musik”

Mats Lindgren föreläser på ett lustfyllt sätt om en väg till bättre hälsa genom förändrad kost. Han har med metoden LHCF (LOW CARBIDE HIGH FAT ) ätit sig frisk från diabetes och hjärtbesvär.

Martin Q Larsson

Martin Q Larsson

”Upptäck din inneboende kreativitet!”

Alla människor är i grunden skapande varelser, men få känner till vidden av sin egen förmåga. Och ingen som en gång har hittat sin kreativitet vill lämna tillbaka den igen. På en timme kommer deltagarna att göra en resa genom en kreativ process.

Mikael Andersson

Mikael Andersson

Tankens kraft - Att göra det omöjliga möjligt

Mot alla odds, född utan armar och ben, har Mikael Andersson alltid fått kämpa sig till det andra tar för givet. I dag är Mikael inte bara gift och har fyra barn, han är dessutom en av Sveriges och Norges populäraste föreläsare.

Monica och Sabina Friberg

Monica och Sabina Friberg

”Kommunikation; ur ditt eller mitt perspektiv?”

Hur blir man som man är? Varför uppstår det många gånger problem i kommunikationen mellan olika människor? Hur hanterar man en skrikande femåring eller sin jobbiga kollega? Hur kan jag undvika missförstånd med min kollega, min sambo, mina barn…?

Malin Hammar

Malin Hammar

Sälj dig själv och din produkt bättre

Malin har arbetat som försäljnings och marknadschef under hela sin karriär, främst inom den fem stjärniga hotellbranschen, med högt tempo och stort ansvar. Malin delar med sig av de erfarenheter och den kunskap som hon har fått under alla hennes år utomlands.

Martin Cervall

Martin Cervall

Lyssna - mer än bara vara tyst

Att verkligen lyssna betyder att vi ”går över bron” till den andra personen och lägger våra egna tankar, värderingar och tolkningar åt sidan. Det är nödvändigt för att vi ska kunna förstå den andra personen – och för att kunna hjälpa den andra personen förstå sig själv.

Mattias Lundberg

Mattias Lundberg

”Om bara alla hade varit lika bra som jag…..”

Föreläsningen beskriver och raljerar med människan och dess beteenden. Den ger en inblick i den mänskliga hjärnan och vad som styr den till att agera på olika sätt.

Mia Lehndal

Mia Lehndal

”Det lönar sig att ha roligt på jobbet”

– en föreläsning om kreativitet & arbetsglädje. På fullaste allvar.

Att ha roligt på jobbet är en av de viktigaste ingredienserna i ett tillfredsställande liv.

Milad Mohammadi

Milad Mohammadi

Din potential är ett måste

Milad berättar från hjärtat om sig själv, sina observationer och upplevelser som väcker människor till liv. Han bakar in sina starkaste värderingar och kunskaper baserat på mottagarens önskemål.

Micke Darmell

Micke Darmell

Uppkopplad eller Avkopplad?

Trycket på arbetsplatsen är större än någonsin, tid är en bristvara och många relationer finns på nätet, inte så lätt att vara närvarandeMicke är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och ger dig en inspirerande föreläsning, som du har mycket glädje av både i arbetsliv och privatliv.

Marcus Zacco

Marcus Zacco

5 nycklar till fler affärer på sociala medier

Första och sista nyckeln är Gör inte bort dig! Allt därmellan får du ta del av om du lyssnar på Marcus Zaccos föreläsning.
Det är ingen idé att hymla om det. Skulle det vara lätt, så skulle alla uppleva framgång. Här får du en sanning till. Trots att du kanske hört talas om Marcus framgångar redan, så är det ett faktum: Han kämpar fortfarande.

Mats R. Nilson

Mats R. Nilson

Chefsutbildning. Försäljning. Bland mycket annat.

Mats R. Nilson är en erfaren föreläsare med massor av teoretisk och praktisk kompetens om hur man når framgång i affärer och ledarskap.

Föreläsningarna är baserade på en kombination av mångårig erfarenhet av att leda människor från olika affärskulturer, ihop med teoretiska förklaringsmodeller baserat på beteendevetenskap.

Om ni anlitar Mats skapas inte enbart en kunskap och förståelse i åhörarna. Mats ställer också åhörarnas professionella roll till sin spets till den grad att man går hem med nya kunskaper, nya tankar och motivationen att förbättra det man själv kan påverka.