a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare som börjar med I

Ida Maria Wallin

Ida Maria Wallin

Epilepsi – utmaningar och möjligheter

Ida-Maria är en skicklig och underhållande föreläsare som själv har levt med svårbehandlad epilepsi sedan 12 års ålder. Med sina arbetslivserfarenheter som läkepedagog och socialterapeut kombinerat med kommunikationsverktygen från NLP, väver hon samman sina personliga erfarenheter med fakta, humor och inspiration!

Ida-Maria Wallin är specialpedagog och NLP Master Practitioner. Förutom föredrag och arbetsplatsvägledning arbetar hon även med personligt stöd via coaching samt leder kurser i personlig utveckling.

Ibrahim Mohamad

Ibrahim Mohamad

Mångfald 

Ibrahim är flyktingbarnet som lyckades hitta en väg från fattigdom, utanförskap och segregation till en position som en av Nordens unga lovande talanger inom kommunikation och ledarskap. Han har vunnit flera internationella priser för sin förmåga att inspirera, informera och engagera åhörare med vitt skilda erfarenheter och bakgrund. År 2013 blev han utsedd till årets nordiska talare av Toastmasters International.       

Ibrahim Mohamad har en Bachelor i Business Administartion - BSBA, och en Kandidatexamen i Statsvetenskap.

 

Inga Hedman

Inga Hedman

Investera i ditt liv!

Inga Hedmans kraftfulla budskap inspirerar dig att finna din fulla potential. Öka möjligheterna! Bli din egen vägledare och kom i kontakt med ditt hjärtas inre röst!

Inga Hedman. Hennes intresse för personlig och andlig utveckling väcktes i början av 1980-talet. Inga har under åren gått flertalet utbildningar och kurser inom healing, astrologi, mindfulness,  Qigong, psykodrama, meditation, själsresekurs, grundkurs i kinesiologi och flera personlighetsutvecklande kurser. Reconnective Healing är den enda healingform hon förmedlar numera  och verkligen brinner för! Inga är utbildad av Dr. Eric Pearl och innehar certifikat i Reconnective Healing och The Reconnection.

Isa Ekstam

Isa Ekstam

Smakrik, näringstät och sinnligt god mat - för din och miljöns skull.

Känner du att du vill bli hälsosammare, må bättre och prestera på en högre nivå? Kanske vill du få kunskap om hur du kan äta med mindre påverkan på miljön? Eller vill du få konkreta tips på trender inom vegetarisk och vegansk kost?

Boka en föreläsning med Isa Ekstam och få både konkreta tips, en stor portion kunskap och massor med matglädje och inspiration.

Isa Ekstam är själv kock och lärare i vegetarisk matlagning. Hon är bland annat utbildad vid den vegetariska kockskolan Demuth Cookery School i Barth, England. Isa är också en av grundarna till Svenska Vegetariska Kockars förening samt tävlingen Plantable Cooking Contest- Nordens första växtbaserade kocktävling.