a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare/Talare

Novarum Talarförmedling förmedlar kvalificerade och professionella kvinnor och män med unik kompetens för uppdrag som talare, föreläsare, moderator, entertainers etc.
I bokstavsraden ovan finner du dem presenterade i bokstavsordning efter förnamn, klickar du på bokstaven J, så föreslås bl a Jesper Caron, Jivan Wells etc.De presenteras även här nedan.

Sök
Via sidan Sök kan du dels söka på del av namn, nyckelord etc för att direkt finna din talare/föreläsare eller förslag som motsvarar dina sökord.

Nya talare/föreläsare tillkommer och därför sker uppdateringar kontinuerligt.

Pigge Werkelin

Pigge Werkelin

”Entreprenör sedan födseln”

Mästare på att se möjligheter där andra ser problem. Pigge Werkelin är en entreprenör med positiva naturkrafter som gärna testar nya idéer och drar igång stora projekt med mottot att det är okej att lyckas till 80 procent. Han har svårt för att passa in i byråkratiska mallar och utmanar ständigt gränserna.

Anders Krasse

Anders Krasse

Kan man bo gratis?

Detta är berättelsen om en helomvändning i livet, en protest mot konsumtionssamhället och att skapa en möjlighet till att bo billigt. Välkommen till en inspirerande och underhållande föreläsning med Anders Krasse om en annorlunda syn på konsumtion.

Nicklas Lautakoski

Nicklas Lautakoski

”Kap till Kap”

Vill du inspirera din personal på er nästa konferens eller kick-off?  Låt Nicklas Lautakoski komma och inspirera era medarbetare att begå stordåd och prestera till max!

Inga Hedman

Inga Hedman

Investera i ditt liv!

Inga Hedmans kraftfulla budskap inspirerar dig att finna din fulla potential. Öka möjligheterna! Bli din egen vägledare och kom i kontakt med ditt hjärtas inre röst!

Jonas Leksell

Jonas Leksell

Så blir du proffsig … are!

Vet du hur man klarar sej från böter? Dyrkar upp ett lås? Eller bara skär bröd rakt? Det vet Jonas Leksell.

Efter mångårig erfarenhet som polis och programledare har Jonas samlat alla sina trix och fix och bjuder på dom med en stor portion humor. Han vet inte hur man förverkligar sej själv men vet exakt hur man förlöser ett barn i en bil.

Ewa Nilsson

Ewa Nilsson

”Tänd eller bränd det är frågan?”

Lär dig vad stress är och bli medveten om dina egna stressreaktioner.
Bli mer avslappnad och harmonisk, orka mer och hinn mera  utan att stressa!

Erika Augustinsson

Erika Augustinsson

Samhällsentreprenörer - framtidens ledare

Erika Augustinsson är journalist och skribent och var en av de första att skriva och uppmärksamma socialt entreprenörskap i Sverige.

Pamela von Sabljar

Pamela von Sabljar

”Lev livet fullt ut!”

Modiga människor är också rädda, skillnaden är att de gör det ändå.
Pamela föreläser kring sin personliga framgångssaga och vägleder oss insiktsfullt kring de möjligheter och hinder som finns i livet. Du har kraften att förändra ditt liv. Nya möjligheter finns nu, Nu och NU!

Robert Datmo

Robert Datmo

15:24.09

En föreläsning signerad Robert Datmo. Robert var en mycket lovande motocrossungdom när han som 13 åring körde omkull och ådrog sig en hjärnblödning. Bara dagar från sin internationella premiär med landslaget tog hans liv en fullständig omvändning.

Malinka Persson

Malinka Persson

"Ser du det jag ser?"

När utmanade du din världsbild senast? Hur länge sen är det du tittade över dina fördomar och fick insikter om hur du ser världen? Vill du få nya verktyg att få nya perspektiv på tillvaron?

Nicklas Andén

Nicklas Andén

”Konfliktbehandling”

Nicklas anser att konfliktbehandlingsarbetet behöver reformeras och genom att upprepade gånger visa att långvariga konflikter faktiskt låter sig lösas på tre dygn leder vi det reformarbetet.

Zarah Öberg

Zarah Öberg

Mer ork i vardagen

Zarah Öberg inspirerar stora och små till ett rörligare liv och en sund inställning till kost och motion. Hon visar också på glädjen med aktiv lek och att göra saker tillsammans. I Zarahs föreläsning få du tips och små enkla knep för att förändra eller snarare förbättra för dig och din familj.

Mattis Bergquist

Mattis Bergquist

Hållbar tillväxt - vad är det?

Idag vet vi om att alla måste tänka på sin konsumtion så att den blir mer etisk riktig och mer miljöanpassad. Mattis blandar alltid i sina föreläsningar mellan experiment, förläsning, dialoger och värderingsövningar.

Martin Andersson

Martin Andersson

Personliga varumärken i sociala medier

En föreläsning om ditt personliga varumärke i sociala medier, där Martin vill att du bygger din framtid med en tydlig riktning, vision och starka egna värderingar. Martin inspirerar till hur du skall marknadsföra dig i sociala medier, hur du arbetar med ett personligt varumärkeshjul, personlig PR och hur du bestrider jantelagen.

Anders Lindros

Anders Lindros

”Min Parkbänk - mitt hem”

Allt som Anders Lindros pratar om är grundat på sina egna erfarenheter. Anders  pratar uteslutande om sig själv och vad Anders har upplevt både före, under och efter sitt missbruk. Följ med Anders på sin berättelse om sitt liv, DÅ , NU och FRAMÅT.

Arpana Sonnsjö

Arpana Sonnsjö

”Du är ok som du är!”

Var och en av oss är på en resa genom livets brokiga äventyr. Att sammanlänka och förstå djupet av våra erfarenheter kräver vishet och klarhet.