a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare/Talare

Novarum Talarförmedling förmedlar kvalificerade och professionella kvinnor och män med unik kompetens för uppdrag som talare, föreläsare, moderator, entertainers etc.
I bokstavsraden ovan finner du dem presenterade i bokstavsordning efter förnamn, klickar du på bokstaven J, så föreslås bl a Jesper Caron, Jivan Wells etc.De presenteras även här nedan.

Sök
Via sidan Sök kan du dels söka på del av namn, nyckelord etc för att direkt finna din talare/föreläsare eller förslag som motsvarar dina sökord.

Nya talare/föreläsare tillkommer och därför sker uppdateringar kontinuerligt.

Kelly Odell

Kelly Odell

”Tio Budord för Ledare”

Kelly är amerikan (och svensk), utbildad både som präst och affärsman. Med en blandning av humor och energi tar Kelly en självkritisk blick på det praktiska livet i organisationer. Kellys special områden är förändring och ledarskap.

Erica Barrdahl

Erica Barrdahl

Min dröm är att få hjälpa!

Erica berättar hur det är att växa upp med en funktionsnedsättning, som medför dagliga utmaningar. Erica tar dig med på hennes livs resa genom med- och motgångar. Erica är Diplomerad föreläsare i personlig utveckling.

Maud Spencer

Maud Spencer

”Viktigt att vara lycklig på jobbet”

Maud har utvecklat en egen organisationsmodell som vänt på de flesta begrepp inom företagsvärlden. Högst upp finns marknaden och kunderna medan övriga är stödfunktioner för hela företaget.

Emma Pihl

Emma Pihl

"Personlig utveckling och motivation"

Emma Pihls liv lärde henne en läxa. En läxa som hon behövde för att komma ifrån sina negativa prestationskrav, självdestruktiva beteende och begränsande självbild. Genom hjälp utifrån och genom att uppfinna egna verktyg tog hon sig tillbaka till livet.

Stefan Engeseth

Stefan Engeseth

"ONE - Bli ett med kunden!"

Vi är mitt i en konsumentrevolution och måste släppa in kunden i processen med att skapa nya produkter och tjänster. Föreläsningarna är fyllda med innovativa idéer.

Marie Hagberg

Marie Hagberg

”Börja dejta!”

Låt din kropp sköta snacket (och flirtandet)! Genom att ändra ditt kroppsspråk kan du ta dig in i allas hjärtan. Uppför dig bara som att du är det bästa som hänt sedan det skivade brödet uppfanns och skicka ut rätt vibbar.

Pigge Werkelin

Pigge Werkelin

”Entreprenör sedan födseln”

Mästare på att se möjligheter där andra ser problem. Pigge Werkelin är en entreprenör med positiva naturkrafter som gärna testar nya idéer och drar igång stora projekt med mottot att det är okej att lyckas till 80 procent. Han har svårt för att passa in i byråkratiska mallar och utmanar ständigt gränserna.

Nicklas Lautakoski

Nicklas Lautakoski

”Kap till Kap”

Vill du inspirera din personal på er nästa konferens eller kick-off?  Låt Nicklas Lautakoski komma och inspirera era medarbetare att begå stordåd och prestera till max!

Ewa Nilsson

Ewa Nilsson

”Tänd eller bränd det är frågan?”

Lär dig vad stress är och bli medveten om dina egna stressreaktioner.
Bli mer avslappnad och harmonisk, orka mer och hinn mera  utan att stressa!

Jonas Leksell

Jonas Leksell

Så blir du proffsig … are!

Vet du hur man klarar sej från böter? Dyrkar upp ett lås? Eller bara skär bröd rakt? Det vet Jonas Leksell.

Efter mångårig erfarenhet som polis och programledare har Jonas samlat alla sina trix och fix och bjuder på dom med en stor portion humor. Han vet inte hur man förverkligar sej själv men vet exakt hur man förlöser ett barn i en bil.

Anders Krasse

Anders Krasse

Kan man bo gratis?

Detta är berättelsen om en helomvändning i livet, en protest mot konsumtionssamhället och att skapa en möjlighet till att bo billigt. Välkommen till en inspirerande och underhållande föreläsning med Anders Krasse om en annorlunda syn på konsumtion.

Inga Hedman

Inga Hedman

Investera i ditt liv!

Inga Hedmans kraftfulla budskap inspirerar dig att finna din fulla potential. Öka möjligheterna! Bli din egen vägledare och kom i kontakt med ditt hjärtas inre röst!

Erika Augustinsson

Erika Augustinsson

Samhällsentreprenörer - framtidens ledare

Erika Augustinsson är journalist och skribent och var en av de första att skriva och uppmärksamma socialt entreprenörskap i Sverige.

Robert Datmo

Robert Datmo

15:24.09

En föreläsning signerad Robert Datmo. Robert var en mycket lovande motocrossungdom när han som 13 åring körde omkull och ådrog sig en hjärnblödning. Bara dagar från sin internationella premiär med landslaget tog hans liv en fullständig omvändning.

Pamela von Sabljar

Pamela von Sabljar

”Lev livet fullt ut!”

Modiga människor är också rädda, skillnaden är att de gör det ändå.
Pamela föreläser kring sin personliga framgångssaga och vägleder oss insiktsfullt kring de möjligheter och hinder som finns i livet. Du har kraften att förändra ditt liv. Nya möjligheter finns nu, Nu och NU!

Malinka Persson

Malinka Persson

"Ser du det jag ser?"

När utmanade du din världsbild senast? Hur länge sen är det du tittade över dina fördomar och fick insikter om hur du ser världen? Vill du få nya verktyg att få nya perspektiv på tillvaron?