a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö #

Föreläsare/Talare

Novarum Talarförmedling förmedlar kvalificerade och professionella kvinnor och män med unik kompetens för uppdrag som talare, föreläsare, moderator, entertainers etc.
I bokstavsraden ovan finner du dem presenterade i bokstavsordning efter förnamn, klickar du på bokstaven J, så föreslås bl a Jesper Caron, Jivan Wells etc.De presenteras även här nedan.

Sök
Via sidan Sök kan du dels söka på del av namn, nyckelord etc för att direkt finna din talare/föreläsare eller förslag som motsvarar dina sökord.

Nya talare/föreläsare tillkommer och därför sker uppdateringar kontinuerligt.

Anders Amnéus

Anders Amnéus

”Vi har alla varit där”

Vi har alla varit där, på ett eller annat sätt. Klockan är kvart i tre, du står vid bardisken. Insikten slår dig som en flugsmälla i ansiktet: "Varför är det ingen som vill ha mig?

Annika Andebark

Annika Andebark

”Vardagsjuridik för småföretagare”

Vad bör Du tänka på som företagare? 
Hur skyddar Du företaget vid en eventuell separation? Vad händer vid utmätning? 

Agneta Zimmerman

Agneta Zimmerman

”Ha jämvikt och balans i din mat!”

Många röster höjs idag när diskussioner om matvanor och fetma kommer igång. Vi ser hur barnfamiljerna fyller kundvagnarna i snabbköpet med alls slags onyttigheter. Vad göra? Hur stoppa viktökningen bland barn?

Malin Hammar

Malin Hammar

Sälj dig själv och din produkt bättre

Malin har arbetat som försäljnings och marknadschef under hela sin karriär, främst inom den fem stjärniga hotellbranschen, med högt tempo och stort ansvar. Malin delar med sig av de erfarenheter och den kunskap som hon har fått under alla hennes år utomlands.

Agneta Lundqvist

Agneta Lundqvist

Anhörig och alltid stand by!

En föreläsning om att vara anhörig. Att alltid finnas till hands, att alltid finnas på plats, att alltid lyssna, att alltid ha ett bra humör, att alltid förstå.
Agneta Lundqvist ger i föreläsningen kunskap om att allt är möjligt med hjälp av motivation och tålamod.

Martin Cervall

Martin Cervall

Lyssna - mer än bara vara tyst

Att verkligen lyssna betyder att vi ”går över bron” till den andra personen och lägger våra egna tankar, värderingar och tolkningar åt sidan. Det är nödvändigt för att vi ska kunna förstå den andra personen – och för att kunna hjälpa den andra personen förstå sig själv.

Mattias Lundberg

Mattias Lundberg

”Om bara alla hade varit lika bra som jag…..”

Föreläsningen beskriver och raljerar med människan och dess beteenden. Den ger en inblick i den mänskliga hjärnan och vad som styr den till att agera på olika sätt.

Mia Lehndal

Mia Lehndal

”Det lönar sig att ha roligt på jobbet”

– en föreläsning om kreativitet & arbetsglädje. På fullaste allvar.

Att ha roligt på jobbet är en av de viktigaste ingredienserna i ett tillfredsställande liv.

Henrik Carlsson

Henrik Carlsson

Projektledning – Leder mot lönsamhet?

Att driva projekt handlar om att nå uppsatta mål inom beslutad tid, inom budget och med den kvalitet som beslutats. Henrik Carlsson vägleder dig på ett mycket inspirerande sätt.

Anna Bergholtz

Anna Bergholtz

Alla har vi en blindbonus

En inspirationsföreläsning med Anna Bergholtz, som når ditt hjärta och din hjärna. Med humor och energi bjuds du med på en ögonöppnande resa som får dig att tänka utanför ramarna, se tillgången i det svåra och ger dig insikter i vinsten av mångfald.

Angelica Alm

Angelica Alm

Pengarna eller livet

Pengarna eller livet handlar om arbetsglädje, både på och utanför arbetet. Angelica Alm ger en sprudlande föreläsning där hon visar att vem som helst kan skapa ett rikt liv, både ekonomiskt och i hjärtat.

Lisa Nyström

Lisa Nyström

Från ”Lyx” till LYX

Lisa Nyström, som får något år sedan levde ett liv i ”lyx”, med en utstakad karriär och otaliga möjligheter. För de flesta toppen av lycka, men för Lisa början till en gigantisk ohälsa, mötet med väggen kom snabbare och hårdare än vad hon klarade och det satte sina djupa spår i kropp och själ. Men som genom ett under fann hon lösningen – en Lisa för själen. Lyx var inte att ha råd med allt utan att ha tid för allt…