Rickard Persson

 

"En gitarr och endast fyra Fingrar. Det var ögonblicket då jag slutade lyssna på andras åsikter, kastade rationaliteten åt sidan, tog gitarren och gav mig ut på resan tillbaka till musiken och livet igen."

Rickard Persson är föreläsare, pedagog och musiker. Efter att 1996 förlorat sin syn samt höger hand i en sprängolycka har Rickard på ett unikt sätt utforskat och utvecklat de verktyg som krävs

För att möta de olika krav Vi ständigt ställs inför i livet.

 Med sin kunskap och kompetens inom personlig utveckling, resiliens och självledarskap, föreläser han om hur man skapar förutsättningar för att lyckas, även när det inte verkar möjligt.  .

I sina föreläsningar använder Rickard tillsammans med aktuell forskning, olika exempel på de utmaningar han själv övervunnit och visar hur vi kan bryta ned egna begränsningar med hjälp av rätt sorts verktyg, bemötande  och målsättningar.

Han utbildar och hjälper ledare och anställda att hantera självtvivel och stress, särskilt genom utmanande tider av tillväxt och förändring.

Rickards föreläsningar

Motgångar i hälsa, familj, arbete eller någon del av våra liv kan vara en del av vår vardag. Men har vi verkligen utforskat alla våra möjligheter?

Inriktningen är  de mentala processer och beteenden som vi använder för att skydda oss mot skadliga effekter av stress, att utveckla de verktyg som hjälper oss till anpassning och att vara flexibla till de utmaningar som livet ständigt presenterar.

I sina föreläsningar tydliggör och granskar Rickard strategier inom dessa områden vilket hjälper oss att uppnå våra  mål, personlig utveckling, samt psykologisk och beteendemässig kunskap som hjälper oss inom våra livsområden.

Den musik Rickard skriver och spelar är en del i hans föreläsningar.

Utbildnings och föreläsningsområden

Resiliens, Utveckling av personlig och emotionell motståndskraft.

Motivation i utmaningar

Effektiva målsättningar

Att skapa förutsättningar

Heart intelligence

Mindset

Personlig utveckling och självledarskap

Att bryta ned mentala begränsningar

Funktionshinder

komunikation och Bemötande

Vill du bli inspirerad? gör ert event till en verkligt inspirerande upplevelse. Boka Rickard

 

Talang Tjeckien/Slovakien

https://fb.watch/dorjO2cPOg/

 Presentation RP

h ttps://youtu.be/Ewqw92AFey4

https://www.youtube.com/watch?v=6teDmvCcjk4