Ny ägare och dags att planera höstens evenemang

Tack och Talet lever vidare

Efter att i närmare 15 år drivit Novarum Talarförmedling har jag ”med ålderns” rätt beslutat att ta det lite lugnare och därför lämnar jag med varm hand över verksamheten till Liselotte Lättman. Jag känner mig trygg med att både föreläsare och inköpare kommer att tas väl omhand och att många förmedlingar kommer att ske framöver eftersom jag har haft nöjet att samarbeta med Liselotte i andra sammanhang.

Liselotte Lättman är en serieentreprenör som förutom Novarum Talarförmedling även driver Ryon Märk AB (märkpennor som sitter i alla väder) och hon har även en del uppdrag som utbildare och mentor inom starta eget och personlig utveckling, Business Partner i Personligt Mästerskap.

Liselotte har gedigna kunskaper, både teoretiskt och praktiskt, inom företagsekonomi bl a redovisning, moms, skatter, arbetsrätt, löneadministration och juridik och hon har öga för att se möjligheter till effektivisering i de verksamheter hon verkar. Personlig utveckling, coaching och ledarskap är ämnen som ligger Liselotte varmt om hjärtat.

Jag önskar både kunder, föreläsare och Liselotte ett stort lycka till i fortsättningen!!

Vänliga Hälsningar

Sten-Ove Eriksson

 

Sommarens och höstens evenemang!

liselotteSom ny ägare av Novarum Talarförmedling så hoppas jag du vill fortsätta att vara kund resp Talare hos oss. Jag ska göra allt vad jag kan för att hjälpa Er att få den bästa hjälp ni behöver.

Kontakta mig när ni vill anlita föreläsare, utbildare, moderator eller liknande uppdragstagare så hjälper jag dig hitta rätt.

Varma hälsningar

Liselotte Lättman
 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
070-99 69 111
Bodarna 6
825 32 Iggesund
Ingår i Jokell AB